În pofida faptului că meciul de la Pâncota s-a încheiat cu un eşec, Antrenorul de la CSM consideră că echipa noastră a jucat bine


• Alexandru Pelici vrea să dea credit cât mai multor tineri în ultimele trei jocuri din acest sezon

La finalul partidei pierdute sâmbătă pe terenul formaţiei arădene Şoimii Pâncota (scor 1-0 în favoarea gazdelor), antrenorul de la CS Municipal Râmnicu Vâlcea a oferit câteva declaraţii. Aceasta a ţinut să îl felicite mai întâi pe tehnicianul gazdelor, cunoscutul Ionuţ Popa, a cărui zi de naştere fusese cu numai o zi înainte. Apoi, trecând la analiza jocului, Alexandru Pelici a mărturisit că nu are cum să fie mulţumit de re­zultat, având în vedere că echipa sa a pierdut. Totuşi, per ansamblu, evoluţia municipalilor a fost pe placul teh­nicianului, acesta apreciind că Vâlcea putea marca cel puţin un gol, dacă ţinem cont de faptul că formaţia de la poalele Capelei a ratat un penalty la scorul de 0-0, iar pe parcursul reprizei secunde a evoluat în superioritate numerică. Ar mai fi de amintit faptul că partida de sâmbătă a marcat debutul unui junior de la CS Municipal în Liga a II-a. Este vorba despre Ionuţ Marian, un mijlocaş de bandă în vârstă de numai 18 ani. Acesta a evoluat în ultimele zece minute ale întâlnirii de la Pâncota alături de un alt junior, Denis Dumitraşcu, cel din urmă fiind integralist.
„A fost un meci aprig disputat, cu o tensiune a rezultatului foarte mare pentru cei din Pâncota. Noi am vrut să scoatem maximum din acest meci, am avut penalty ratat, superioritate numerică şi multe atacuri, dar nu am ştiut să gestionăm cum trebuie aceste momente. A fost şi acea nesincronizare în defensiva noastră din repriza a doua, iar experienţa lui Bebe Mitu a făcut diferenţa. Vrem să dăm în continuare credit celor care au jucat mai puţin în acest sezon. Şi în meciurile viitoare vor apărea pe teren tineri pe care vrem să vedem dacă ne putem baza din vară, în noul sezon”, a precizat Alexandru Pelici.