În Liga a II-a de fotbal, municipalii se pregătesc pentru intermediara de la Mediaş


• întâlnirea cu fosta prim-divizionară va avea loc mâine, cu începere de la ora 16.00

După victoria din week-end cu Unirea Tărlungeni, scor 2-0, jucătorii de la CS Municipal Râmnicu Vâlcea se pregătesc pentru un alt joc foarte important. În runda cu numărul șapte din Seria Vest a ligii secunde de fotbal, aceștia vor avea de înfruntat o echipă cu renume în fotbalul românesc, ajunsă în eșalonul secund după ce a retrogradat din Liga I. Este vorba despre partida de la Mediaş, acolo unde jucătorii pregătiți de antrenorul Alexandru Pelici vor întâlni Gaz Metan. Jocul este programat mâine, 7 octombrie, cu începere de la ora 16.00, în runda cu numărul şapte, prima intermediară din acest sezon al ligii secunde de fotbal.

Cele două echipe s-au întâlnit în Cupa României. Vâlcea a câștigat cu două goluri marcate în prelungiri

La mijlocul lunii septembrie, CS Municipal și Gaz Metan Mediaș s-au întâlnit în 32-imile Cupei României. Atunci, pe stadionul din Parcul Zăvoi, la capătul unui joc echilibrat, vâlcenii s-au impus cu scorul de 2-1, golurile echipei noastre fiind marcate în minutele de prelungiri ale întâlnirii. Astfel, este de așteptat ca medieșenii să „tragă tare” în jocul de mâine, având un motiv în plus pentru a-și dori victoria, ardelenii fiind probabil dornici de revanșă.

Programul etapei a VII-a

Miercuri, 7 octombrie 2015
Șoimii Pâncota – CS Mioveni
Universitatea Cluj – Olimpia Satu Mare
Gaz Metan Mediaș – CSM Rm. Vâlcea
Unirea Tărlungeni – FC Brașov
UTA B.D. Arad – FCM Baia Mare
Chindia Târgoviște – FC Caransebeș
FC Bihor Oradea – Metalul Reșița

Clasamentul Seriei Vest după primele şase etape: FCM Baia Mare 14p, Gaz Metan Mediaș 12p, CSM Râmnicu Vâlcea 11p, Șoimii Pâncota 11p, FC Caransebeș 9p, UTA Bătrâna Doamnă 9p, FC Brașov 9p, Chindia Târgoviște 8p, Olimpia Satu Mare 8p, CS Mioveni 8p, Universitatea Cluj 6p, Unirea Tărlungeni 4p, FC Bihor Oradea 4p și Metalul Reșița 1p.