Împreună am câştigat pentru Vâlcea!


Acest mesaj este unul din suflet. Este mesajul omului Constantin Rădulescu, născut, crescut şi educat în Râmnicu Vâlcea, cu familia domiciliată în cartierul Ostroveni, cu o gospodărie în comuna Mihăeşti cu prieteni, rude, colegi în Ocnele Mari şi Băile Govora.

Prin aceste rânduri vreau să-i asigur pe toţi locuitorii din Colegiul Râmnicu Vâlcea Sud că nu mă voi schimba în timpul mandatului meu de deputat, că îmi voi pune toată energia şi resursele în slujba lor. Voi fi alături de administraţiile locale din Râmnicu Vâlcea, Mihăeşti, Ocnele Mari şi Băile Govora. Voi fi alături de salariaţii OLTCHIM, umăr la umăr lângă pentru a le păstra locurile de muncă .

Mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine în campania electorală şi celor care mi-au dat votul lor de încredere şi susţinere. Mulţumesc tuturor liderilor, membrilor şi simpatizanţilor organizaţilor PSD, PNL, PC, UNPR şi Partidului Social Democrat al Muncitorilor. Mulţumesc tuturor celor care au făcut parte din staff-ul meu de campanie şi care mi-au făcut campanie, ei au format o echipă formidabilă, o echipă în care au intrat adolescenţi, elevi , studenţi, oameni din toate categoriile sociale şi de toate vârstele. Le mulţumesc mai ales vâlcenilor în vârstă, unii oameni trecuţi de 80 de ani, care au străbătut străzile acestui Colegiu pentru a vorbi oamenilor despre programul meu.  Mulţumesc presei locale, tuturor jurnaliştilor care au făcut cunoscut publicului programul meu electoral şi care m-au susţinut mediatic în această campanie. Mulţumesc fiecărui cetăţean din Colegiul Râmnicu Vâlcea Sud care au fost la vot în 9 decembrie şi îi asigur pe toţi cetăţenii din Vâlcea că mă voi ţine de cuvânt.

Voi respecta ceea ce am promis în campania electorală! În Ocnele Mari voi ajuta administraţia locală pentru realizarea reţelei de alimentare cu apă, voi face demersuri pentru alocarea fondurilor necesare construirii unei săli de sport şi construirii de blocuri ANL. În comuna Mihăeşti voi fi în acest mandat un al doilea primar al localităţii pentru că doresc ca această localitate să aibă drumuri moderne, iluminat public eficient ţi reţea de apă curentă. Faţă de vecinii mei din Băile Govora voi fi un partener în proiectele de dezvoltare a turismului din zonă. În Râmnicu Vâlcea voi atinge cele patru obiective cunoscute publicului din campanie: locuinţe în chirie pentru tineri; locuinţe sociale; anveloparea imobilelor cu 10% contribuţie din partea asociaţiilor de proprietari; dezvoltarea zonei metropolitane pentru crearea de noi locuri de muncă şi atragerea de investiţii.

Voi fi deputatul cu birou parlamentar în acest Colegiu pentru că şi viaţa mea va continua in acest colegiu. Un birou parlamentar cu program zilnic în timpul mandatului meu. Nu mă voi schima ca om, rămân acelaşi Constantin Rădulescu pe care l-aţi cunoscut cu deosebirea că acum sunt exclusiv în slujba dumneavoastră, locuitori ai Colegiului Electoral Râmnicu Vâlcea Sud.

Constantin Rădulescu, deputat USL