HCM va susţine două meciuri amicale în compania divizionarei secunde HC Alba Sebeş


• ambele jocuri vor avea loc în deplasare

Aflate în pauza competițională după întreruperea Ligii Naționale în urmă cu două săptămâni, jucătoa­rele de la HC Municipal Râmnicu Vâlcea vor disputa primele meciuri de pregătire peste numai câteva zile. La începutul săptămânii viitoa­re, acestea se vor afla în județul Alba, mai precis în orașul Sebeș. Acolo, elevele antrenorilor Dumitru Muși și Maria Duca vor evolua în compania celei mai puternice for­mații din Seria Vest a ligii secunde de handbal, HC Alba Sebeș. Pentru vâlcence, ambele jocuri vor avea loc în deplasare, testele în compania ardelencelor anunțându-se cât se poate de utile.
De asemenea, chiar dacă vor­bim aici doar despre două meciuri amicale, partidele la care facem referire se anunță și un veritabil duel al celor doi antrenori, ambii cu foarte multă experiență, Dumitru Muși, respectiv Seviștean Popa.

Memorialul Constantin Tită încheie anul calendaristic pentru gruparea municipală

Conform comunicatului de presă transmis de către organiza­torii turneului amical intitulat „Cons­tantin Tită”, unul devenit deja tradi­ţional pentru oraşul nostru, cea de-a şasea ediţie este progra­mată în zilele de 20 şi 21 decembrie, adică la finalul săptămânii viitoare. Con­form ace­leiaşi surse, la eveniment vor par­ticipa, ca de obicei, patru formaţii. Este vorba despre trei prim divizionare (HCM Râmnicu Vâlcea, SCM Craiova, Universitatea Ale­xan­drion Cluj), dar şi despre liderul Seriei Vest din Divizia A, HC Alba Sebeş.
Ar mai fi de amintit faptul că ultima ediţie a acestui turneu s-a desfăşurat în vara anului 2013, atunci când nou-înfiinţata HC Municipal Râmnicu Vâlcea a reuşit să triumfe. De asemenea, trebuie spus că toate meciurile se vor disputa în Sala Sporturilor „Traian”, intrarea publicului spectator fiind liberă!

Programul Memorialului „Constantin Tită”

Sâmbătă, 20 decembrie
Ora 10.00: SCM Craiova – U. Cluj
Ora 12.00: HCM Rm. Vâlcea – HC Alba Sebeş
Ora 17.00: HC Alba Sebeş – SCM Craiova
Ora 19.00: U. Cluj – HCM Rm. Vâlcea
Duminică, 21 decembrie
Ora 09.30: U. Cluj – HC Alba Sebeş
Ora 11.30: HCM Rm. Vâlcea – SCM Craiova
Ora 13.00: Festivitatea de premiere