Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

24 septembrie 2021

Guvernul a trimis peste 32.000 de măști chirurgicale pentru Vâlcea


Instituția Prefectului – Județul Vâlcea informează că Guvernul României a trimis în județul nostru, zilele trecute, peste 32.000 de măști chirurgicale. Acestea vor fi distribuite medicilor de familie și personalului care se ocupă de îngrijirea persoanelor vârstnice aflate în centrele Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) din județ.
Astfel, un număr de 20.800 de măști vor fi repartizate medicilor de familie prin intermediul Casei Județene de Asigurări de Sănătate, iar 11.450 de măsti vor ajunge, prin intermediul DGASPC, în centrele de îngrijire a persoanelor vârstnice.
Aceste echipamente de protecție trimise în Vâlcea fac parte dintr-un lot de 4.150.000 de măști chirurgicale pe care Inspectoratul General pentru Situații de Urgență le-a primit ca donație și care au fost redistribuite către toate județele, pentru asigurarea condițiilor corespunzătoare de protecție a personalului din instituțiile și structurile (IGSU, IGPR, IGJR, IGPF, IGI, IGAv, MApN, MMPS, medici de familie, MFP-ANAF) care intră în contact cu persoane ce prezintă risc de a fi infectate cu virusul SARS-COV-2.
• Material realizat cu sprijinul Prefecturii Vâlcea

Etichete: , , , ,

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Comunicate