Gutău nu își menajează adversarii politici: „Voi candida din partea Partidului Ecologist Român”


Marți, prezent la recepționarea lucrărilor de modernizare a unor străzi situate la periferia Râmnicului, primarul Mircia Gutău a oferit mai multe declarații în contextul rezultatului votului pentru alegerile europarlamentare exprimat de râmniceni. Cum se cunoaște, în pofida sprijinului pe care edilul Râmnicului l-a acordat Partidului Social Democrat, cele mai multe dintre simpatiile electorale ale locuitorilor municipiului le-a obținut, surprinzător sau nu, Alianța 2020 USR-PLUS. Mircia Gutău nu s-a declarat îngrijorat de acest rezultat în contextul desfășurării alegerilor locale de peste un an și a declarat ferm că se va înscrie în cursa pentru un nou mandat.
„Am fost, sunt și voi rămâne membru al Partidului Ecologist Român și voi candida din partea Partidului Ecologist Român ca să elimin orice suspiciune. Dar, repet, în aceste alegeri am mers cu cei care mi-au dat sprijinul pentru vâlceni. Au hotărât altceva vâlceni…”, a declarat Gutău.

Gutău: „Jumătate din cei care au câștigat alegerile sunt șomeri”

Pe lângă declarația referitoare la viitoarea candidatură, edilul Râmnicului a trimis mai multe săgeți și către adversarii politici care vor încerca, foarte probabil, să îl împiedice să câștige un nou mandat: PNL și USR-PLUS.
„Cei care au câștigat să vină în Parlament, eu mi-aș dori mâine să vină, să ia conducerea și să arată ceea ce știu. Dar jumătate din ei sunt șomeri, nu au lucrat niciodată. Îi aștept să vină să dezvolte țara. Eu cred că toți ne dorim, cel puțin la faza declarativă, ca România să meargă bine. Și eu îmi doresc extraordinar de mult asta și pe mine mă interesează extraordinar de puțin politica. Așa că cei care mă acuză că am avut relații cu PSD-ul…. da, putea fi și UDMR-ul, dacă aveam colaborare în Consiliul Local, cu ei votam!”, a mai punctat edilul Râmnicului.