Gutău crede că Romeo Rădulescu este dator să păzească bicicleta lui Pîrvulescu


Prin intermediul unui comunicat de presă intitulat „Sunt de acord cu candidatul PNL!”, Mircia Gutău lasă de înțeles că Romeo Rădulescu (fost primar al Râmnicului) ar fi dator să îi păzească bicicleta lui Virgil Pîrvulescu (candidat al PNL Vâlcea pentru funcția de primar al Râmnicului la alegerile locale din toamna anului 2020). De ce? Aflați din rândurile de mai jos, acolo unde vă prezentăm integral punctul de vedere al lui Mircia Gutău referitor la situația buclucașei biciclete:
„Trebuie să spun că de data aceasta sunt de acord cu cele spuse de candidatul PNL în ultima conferinţă de presă: «podul» peste calea ferată de pe bulevardul Tudor Vladimirescu a fost făcut «fără cap şi coadă», fără „viziune»! Doar că pentru toate acestea ar trebui să ceară socoteală primarului de atunci, Romeo Rădulescu, care a demarat această investiţie, sluţind – prin amputarea bretelelor de acces – proiectul realizat iniţial şi depus în mandatul meu, proiect care prevedea şi trotuare pietonale, şi piste de biciclete. Şi aşa ne-am ales cu un pod, care nu rezolva nimic, ba mai mult încurca lucrurile prin aducerea traficului greu direct în centrul municipiului.
Ca urmare, a trebuit să demarez, în actualul mandat, un alt proiect – din fericire cu finanţare europeană – şi să «ataşez» la «podul» lui Romeo Rădulescu bretelele atât de necesare care îl transformă în «pasaj». De la inaugurarea ansamblului, în noiembrie anul trecut, această investiţie şi-a dovedit pe deplin eficienţa, iar traficul auto pe relaţia Nord – Sud şi intrarea/ieşirea autovehiculelor în şi din oraş s-au fluidizat considerabil.
Revenind la conferinţa de presă a candidatului PNL, care se lamentează că dacă vine din Goranu pe bicicletă nu are pistă la pasaj pe care să meargă, eram gata să-i sugerez să-l roage pe «vinovatul» de această situaţie, Romeo Rădulescu, să i-o păzească până îşi rezolvă treburile în oraş – dar cred totuşi că bicicleta ar fi mai în siguranţă legată la capul podului.”