Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

3 martie 2021

FOTO: Primăria Râmnicului premiază 35 de cupluri ajunse la «Nunta de Aur»


Prin intermediul unui comunicat de presă, Primăria municipiului a anunțat că rămâne fidelă tradiţiilor locale şi organizează în contextul sărbătorilor de iarnă o ceremonie mai specială „Nunta de Aur” în cadrul căreia sunt premiate 35 de cupluri de râmniceni la împlinirea a 50 de ani de căsnicie. Pentru evitarea oricăror riscuri de îmbolnăvire cu Covid-19 şi conformarea la reglementările în vigoare, ceremonia se va desfăşura pe parcursul a patru zile, în perioada 8 – 11 decembrie, astfel încât numărul persoanelor prezente în Sala de Consiliu a Primăriei municipiului să fie cât mai redus.
La debutul acţiunii, primarul Mircia Gutău le-a înmânat câte o Diplomă de Fidelitate şi tichete sociale în valoare de 600 de lei sărbătoriţilor zilei, subliniind că aceştia reprezintă un exemplu de statornicie şi dragoste demn de urmat de către întreaga comunitate.

De la începutul acestei iniţiative, în anul 1999, şi până în prezent, 2.338 de cupluri de râmniceni au fost aniversate la Primăria municipiului cu ocazia unei jumătăţi de veac de căsnicie, aceasta fiind cea de-a treia ceremonie organizată în cursul anului 2020.
În aceeaşi notă festivă, la finele săptămânii trecute, 17 vârstnici din Râmnic cu vârste cuprinse între 90 şi 95 de ani au intrat în Clubul Longevivilor. Ei au primit la domiciliile lor diplome şi tichete sociale cu valori cuprinse între 500 de lei (pentru categoria de vârstă 90 – 94 de ani) şi 700 de lei (pentru categoria de vârstă peste 95 de ani). În cei 8 ani de existenţă a acestei tradiţii, 631 de nonagenari din municipiu au primit această expresie a respectului acordat de către municipalitate celor mai vârstnici membri ai comunităţii locale.
• Biroul de Presă al Primăriei Râmnicu Vâlcea

Etichete: , , , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate