FOTO: NOI LOCURI DE PARCARE au fost amenajate pe o stradă foarte circulată din Râmnic


Primăria Râmnicu Vâlcea continuă demersul de creare a cât mai multe locuri de parcare pentru a răspunde necesităţilor deţinătorilor de autoturisme din municipiu. Astfel, pe strada Ostroveni, pe două tronsoane în dreptul blocurilor A14 şi A15, Direcţia Administrarea Domeniului Public a realizat, în ultima perioadă, 33 de noi locuri de parcare, paralel cu axul drumului. Lucrările prin care locurile de parcare au fost create au constat în amenajarea de alveole, montarea de borduri şi de pavele pe o lungime de aproximativ 200 metri. Cu această ocazie, s-au ridicat la cotă mai multe canale de pe această arteră de circulaţie.
Totodată, s-au realizat operaţiunile premergătoare asfaltării locurilor de parcare astfel create, această acţiune urmând însă să se deruleze odată cu îmbunătăţirea condiţiilor meteorologice şi pornirea producţiei de asfalt.
În context, mai este de amintit că Direcţia Administrarea Domeniului Public din Râmnicu Vâlcea a realizat, recent, o investiţie asemănătoare în cartierul Nord. Acolo, pe o porţiune din strada Mărăşeşti, s-a extins carosabilul, tot în vederea obţinerii de noi locuri de parcare.
• Material realizat cu sprijinul Biroului de presă al Primăriei Râmnicu Vâlcea