Florin Brăgău, ales în funcția de președinte al PRU Vâlcea


• deputatul Bogdan Diaconu, președintele la nivel național, a recunoscut deschis: „Evenimentul de la Vâlcea a fost cel mai bine organizat din istoria de până acum a Partidului România Unită”
Astăzi, 1 noiembrie, Organizaţia Vâlcea a Partidului România Unită s-a întrunit în cadrul primei conferinţe judeţene. Cu începere de la ora 11.00, în Sala Mare a Consiliului Judeţean, numeroşi delegaţi veniţi din toate colţurile Vâlcii au participat la evenimentul care a arătat cât de mult, şi de solid totodată, a crescut această organizaţie. La întâlnirea oamenilor din partidul ce îl are ca simbol pe Vlad Ţepeş – de aici şi spiritul justiţiar al membrilor PRU – au fost prezenţinumeroși reprezentanţi ai conducerii centrale a PRU. Aşa cum s-a întâmplat şi în primăvara acestui an, la Vâlcea a revenit întreaga conducere a PRU, dintre care îi amintim pe Bogdan Diaconu – preşedinte și Augustin Hagiu – prim-vicepreşedinte. De asemenea, la conferinţa judeţeană au participat şi președinții filialelor PRU din județele Gorj și Dolj.
Florin Brăgău, fostul președinte interimar al Filialei PRU Vâlcea, a fost ales cu unanimitate de voturi în funcția de președinte „plin”. Cunoscutul economist, consilier local în comuna Bujoreni, a arătat încă o dată cât de bine a construit și manageriat Filiala Vâlcea, delegații tuturor organizațiilor locale din județ acordându-i sprijinul cu maximă încredere. „Vreau ca Vâlcea să devină un județ unit, într-o țară unită! România are nevoie de Partidul România Unită. Împreună suntem puternici și nu ne temem de nimeni. Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o și vă promit că în următorii patru ani voi lupta numai pentru interesele vâlcenilor și ale românilor la modul general! Și fac asta nu pentru mine! Lupt pentru ca noi, oamenii de rând, să avem o viață mai bună în țara noastră! Nu în pribegie pe alte meleaguri. Și cred cu tărie că merităm lucrul acesta! Așa să ne ajute Dumnezeu!”.
Un moment emoționant al conferinței județene a Partidului România Unită s-a petrecut la finalul întâlnirii, când președintele la nivel național, deputatul Bogdan Diaconu (foto alăturat), a luat cuvântul. Acesta le-a mărturisit celor aproape 300 de simpatizanți prezenți în Sala Mare a Consiliului Județean Vâlcea că a depus un mare efort pentru a veni la această întâlnire, dar că a făcut asta cu inima deschisă fiindcă Vâlcea îi este ca o a doua casă. Nu mai departe de zilele trecute, deputatul și-a condus bunicul pe ultimul drum. „Mă bucur foarte mult că sunt astăzi la Vâlcea. Mi-a fost foarte greu să vin aici și vă spun și motivul. Zilele trecute, mi-am condus bunicul pe ultimul drum. Eu am crescut foarte aproape de Râmnicu Vâlcea, în comuna Tigveni din județul Argeș. Bunicul meu a fost preot 55 de ani acolo și regret nespus dispariția sa. Mare parte din ceea ce sunt astăzi se datorează lui. (…) Îmi pare rău că tocmai în fața vâlcenilor, la care țin foarte mult, sunt nevoit să prezint un discurs mai scurt. Însă vreau să vă mărturisesc ceva: întâlnirea de astăzi de la Râmnicu Vâlcea a fost cel mai reușit eveniment din istoria Partidului România Unită! Vă mulțumesc pentru organizare și îi urez mult succes președintelui Florin Brăgău!”, a sunat discursul extrem de motivant pentru cei prezenți în sală, venit din partea președintelui Bogdan Diaconu.

Posting....