Flacăra Horezu, învinsă la Brașov


• echipa noastră a evoluat destul de bine, golul victoriei brașovenilor venind din penalty, aproape de finalul meciului
Chiar dacă este nou-promovată în Liga a III-a de fotbal, Flacăra Horezu era neînvinsă după primele cinci meciuri disputate în actualul sezon și ocupa un meritoriu loc patru, la egalitate de puncte cu primele trei clasate. Gruparea pregătită de antrenorul-jucător Adi Popa nu a reușit să își mențină invincibilitatea și după runda cu numărul șase. Trupa vâlceană, singura care reprezintă județul nostru în fotbalul național, a avut de susținut un meci foarte greu, pe terenul unei grupări care pare să emită pretenții pentru lupta la promovare, SR Municipal Brașov. Sâmbătă, sub Tâmpa, întâlnirea dintre cele două formații s-a dovedit plină de încleștare. Brașovenii au deschis scorul în primul sfert de oră al meciului, iar vâlcenii au egalat la jumătatea primului mitan. Actul secund nu a adus goluri până aproape de prelungiri, iar meciul părea să se îndrepte spre o remiză echitabilă. Numai că, la o intervenție ofensivă a brașoveanului Sorin Strătilă, arbitrul de centru a dictat lovitură de unsprezece metri după un presupus fault comis de un jucător horezean. Același jucător și-a asumat responsabilitatea executării loviturii, iar mingea trimisă cu destulă precizie a ajuns în ațele porții lui Florin Matache.
Așa s-a scris prima înfrângere a trupei horezene în acest sezon, la capătul unui meci în care formația noastră merita cel puțin un punct. În urma eșecului la scor minim de pe terenul brașovenilor (2-1), Flacăra Horezu rămâne cu unsprezece puncte acumulate, dar coboară două trepte în clasament, până pe poziția a șasea. Primele trei poziții în clasamentul Seriei C a Ligii a III-a sunt ocupate, în ordine, de formațiile: AFC Astra II – 14p, Unirea Bascov – 14p, ACSO Filiași – 13p.
Runda următoare, într-un meci programat pe 6 octombrie, Flacăra Horezu va primi vizita juveților de la FC Universitatea Craiova.

Rezultatele etapei a VI-a

FC Pucioasa – Sporting Roșiori 4-2
SR Municipal Brașov – Flacăra Horezu 2-1
Atletic Bradu – Astra II 0-4
Flacăra Moreni – Unirea Bascov 0-2
FCU Craiova – FCM Alexandria 3-1
Hermannstadt II – CSU Craiova II 2-1
Viitorul Domnești – ACSO Filiași 0-2
CS Voluntari II – Turris Oltul Turnu Măgurele*
* meciul s-a disputat ulterior