Flacăra Horezu, eliminată din Cupa României


• duelul campioanelor din Vâlcea şi Olt a dat câştig de cauză jucătorilor de la AS Milcov, care s-au impus cu scorul de 2-1

Chiar dacă a înregistrat numai victorii pe parcursul sezonului Ligii a IV-a de fotbal vâlcene, campioana judeţului nostru a dat cu „bâta-n baltă” exact când avea mai mare nevoie de succes. După ratarea promovării în urma barajului contra sibienilor de la Măgura Cisnădie, Flacăra Horezu avea posibilitatea de a-şi mai „spăla păcatele” în Cupa României. Numai că ghinionul şi neputinţa s-au ţinut scai şi în această întrecere de fotbaliştii antrenorului Vasile Ilinca. Săptămâna trecută, „olarii” au evoluat în primul tur al întrecerii naţionale contra campioanei din judeţul Olt, AS Milcov. Din păcate pentru iubitorii fotbalului vâlcean, partida disputată la Slatina s-a încheiat cu victoria echipei din judeţul Olt, AS Milcov impunându-se cu 2-1.

CS Municipal va intra în competiţie din turul IV

Astfel, după eşecul celor de la Flacăra Horezu în chiar primul tur, Vâlcea a rămas fără reprezentantă în următoa­re­le faze ale întrecerii „knock-out” din fotbalul românesc. Si­tuaţia se va schimba însă începând cu turul IV, atunci când în luptă va intra CS Municipal Râmnicu Vâlcea. Sezonul trecut, formaţia fanion a judeţului nostru a avut un parcurs onorabil, trecând de două tururi. Apoi, CS Municipal s-a oprit în faza şaisprezecimilor de finală, după ce a fost învinsă, pe propriul teren, de prim-divizionara CSMS Iaşi.