Du-te la...
Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

28 februarie 2020

Flacăra a pierdut cu Alexandria, dar echipa horezeană rămâne pe podium


Vineri, 26 aprilie, Flacăra Horezu și CSM Alexandria s-au întâlnit într-unul dintre cele mai interesante jocuri ale etapei a XXV-a din Seria C a Ligii a III-a de fotbal. Echipa vâlceană (locul al treilea, 45 de puncte) a primit vizita grupării teleormănene, aflată pe poziția a patra, cu 41 de puncte. Meciul a fost unul destul de echilibrat, însă unele erori în defensiva horezenilor au făcut ca oaspeții din Alexandria să administreze vâlcenilor prima înfrângere de pe teren propriu din acest sezon. Echipa teleormăneană s-a impus cu scorul final 2-0, după ce, la pauza întâlnirii, avea un gol avantaj.
În urma acestui eșec, Flacăra Horezu a rămas la «cota» 45 de puncte în clasament, însă CSM Alexandria s-a apropiat la numai un punct de echipa noastră. Victorioase în această rundă, Turris Turnu Măgurele și CS Universitatea Craiova s-au distanțat destul de mult de Flacăra Horezu; liderul are acum 59 de puncte, în timp ce echipa din Bănie a ajuns la 50 de puncte.
Runda următoare, programată pe 4 mai, va aduce pentru Flacăra Horezu o deplasare destul de dificilă, pe terenul târgoviștenilor de la FC Pucioasa. După 25 de etape, FC Pucioasa se află pe poziția a opta în clasament, cu 36 de puncte.

Seria C: Rezultatele etapei a XXV-a

Viitorul Domnești – FC Pucioasa 1-7
AFC Hermannstadt II – Flacăra Moreni 1-3
ACSO Filiași – FC Universitatea Craiova 1-2
Sporting Roșiori – Atletic Bradu 1-2
Flacăra Horezu – CSM Alexandria 0-2
CS Universitatea Craiova II – ACS Municipal Brașov 2-0
Astra Giurgiu II – Turris Turnu Măgurele 0-1
Unirea Bascov – FC Voluntari II 0-1

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Fotbal