Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

20 octombrie 2020

Fisuri în DN 7 – centura ocolitoare a Râmnicului


La această oră se circulă greu pe DN 7, centura ocolitoare a Râmnicului, respectiv strada Barajului. O fisură a apărut în carosabilul drumului, iar podul este inundat după ce s-au stâns foarte multe deșeuri, fruze. Apa a inundat și curtea unei locuințe din zonă, fiind de 1,5 metri. Echipajele Apavil au intervenit prompt, cu utilaje, pompe, iar nivelul apei a mai scăzut. Înștiințat, primarul Râmnicului, Gigi Matei, a părăsit ședința de Consiliul Local și s-a deplasat în zona de Nord a municipiului. Potrivit edilului, frunzele, celelalte gunoaie, au inundat podul peste DN7, zona Cetățuii, și s-a creat un adevărat baraj. Echipele ADP și cele ale Apavil au intervenit pentru decolmatarea podului.

“Este o lucrare grea. I-am înștiițat pe cei de la Drumuri Naționale, doamna directoare a fost la fața locului. Ideea este că trebuie intervenit pentru ridicarea nivelului podului. Depunerile s-au ridicat foarte mult. Mai mult, o bandă a drumului s-a lăsat după ce apa a cărat aluviuni, nisip. Sper să finalizăm lucrarea cât mai repede și să nu fie nevoie să deviem circulația prin oraș”, a precizat Gigi Matei.

Lăcrămioara State, director Secției Drumuri Naționale Vâlcea, a convocat o șeidnță la sediul Prefecturii pentru a discuta luarea unor măsuri.

Etichete: , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate