Federația Română de Handbal caută voluntari pentru Campionatul Mondial U20


Așa cum se cunoaște, România va găzdui, în perioada 30 iunie – 15 iulie 2020, Campionatul Mondial de handbal feminin destinat naționalelor Under 20. Recent, oficialii Federației Române de Handbal au transmis un comunicat de presă prin care invită persoanele interesate (și care au timp liber în acea perioadă) să aplice pentru a deveni voluntari la acest eveniment sportiv major, la care naționala tricoloră este calificată din oficiu și cotată ca având șanse pentru obținerea unei medalii. Data limită pentru completarea formularului disponibil pe site-ul Federației Române de Handbal este 3 aprilie 2020.
„Vino alături de noi pentru evenimentul care va avea loc în București, în perioada 30 iunie – 15 iulie 2020. Hai să facem un Campionat Mondial de neuitat! Departamentele în care poți activa ca voluntar sunt: VIP, Media/Marketing, Logistică, Activități cu parteneri, Zona de Suporteri, Sprijin bilete, Asistenți echipe, Asistenți oficiali, Transport, Organizare săli antrenamente, Organizare săli de competiție, Centru acreditări, Șoferi, Îngrijirea suprafeței de joc. Vor avea prioritate voluntarii care au disponibilitatea de a ne ajuta pe toată durata campionatului”, se arată în prima parte a comunicatului de presă postat pe site-ul federației.
„Beneficiile oferite voluntarilor sunt: kit de voluntar, adeverință de voluntariat, mâncare, apă. Programul diferă în funcție de activitățile fiecărui departament. Pentru mai multe informații, puteți scrie la adresa: voluntar@frh.ro. Datele completate în acest formular au caracter confidențial și vor fi utilizate doar pentru programul de voluntariat FRH. Data limită pentru completarea acestui formular: 3 aprilie 2020”, se mai arată în comunicatul la care am făcut referire.
Sursa foto: www.frh.ro