Farmaciile se aprovizionează continuu și rămân deschise


Biroul Județean al Colegiului Farmaciștilor din județul Vâlcea, întrunit în ședință extraordinară, în data de 18 martie, a analizat situația dificilă cu care se confrunta farmaciștii vâlceni. Astfel, aceștia fac un apel către pacienți să-i sprijine pentru a-i putea ajuta la rândul lor în aceste momente prin care trecem cu toții și să respecte toate normele și regulile impuse în această perioadă.

”Dorim să vă reamintim că și farmaciștii fac parte din prima linie de expunere, de aceea nu trebuie ignorați sau omiși din marea schema pe care o pun la cale autoritățile, pentru ca alături de medici dăm primii piept cu pacienții infectați.

Asigurăm populația și pacienții noștri că farmaciile vor rămâne deschise, că depunem efortul necesar în farmacii pentru a asigura un flux normal al activității. Farmaciile se aprovizionează în permanență cu medicamente, dezinfectanți, produse dermato- cosmetice, produse necesare în această perioadă” a declarat președintele Colegiului Farmaciștilor Vâlcea, Samoil Vîlcu.