Eusebiu Vețeleanu dezminte zvonurile apărute în „Curierul”


• nu se strâng semnături pentru susținerea sa la funcția de primar al Râmnicului
Știrea apărută astăzi pe prima pagină a „Curierului”, intitulată „Vețeleanu, candidatul PER în locul lui Gutău?!?” a stârnit ceva vâlvă prin lumea politică a Vâlcii. După cum vă informam, existau anumite zvonuri cum că s-ar strânge semnături pentru susținerea lui Eusebiu Vețeleanu, din partea Partidului Ecologist Român, pentru a candida la funcția de primar al Râmnicului. Presupusa „manevră” a ecologiștilor avea o oarecare logică: dacă Gutău va avea probleme cu legea și nu va mai putea candida la alegerile din 5 iunie, PER ar avea o rezervă. Una numită, evident, Eusebiu Vețeleanu.

Ce spune Vețeleanu despre aceste zvonuri?

În rândurile următoare, redăm dezmințirea acestui zvon, apărută în urmă cu mai puțin de o oră pe pagina de Facebook a lui Eusebiu Vețeleanu:
„Îmi spun tot mai mulţi cunoscuţi că în oraș s-a răspândit un zvon: candidează Eusebiu Veţeleanu la primărie din partea ecologiştilor! Mai mult, înţeleg că ar exista echipe care strâng semnături de la oameni pentru susţinerea mea. Totul este un FALS pus la cale de echipele de propagandă ale celor care vor să ajungă primari în municipiu din partea altor partide. Am sesizat Poliţia Municipiului şi Poliţia Locală în acest sens, iar cei vinovaţi vor da socoteală, cu siguranţă! Eu nu candidez la funcţia de primar al oraşului. Am candidat în anul 2012, iar acest capitol s-a încheiat. Dacă vă opreşte cineva pe stradă , sau vă bate la uşă cerând să semnaţi pentru susţinerea mea la funcţia de primar, vă rog să nu daţi curs acestor cereri! Vă mulţumesc anticipat!
Se vede clar că disperarea a pus stăpânire pe contracandidaţii noştri, dacă recurg la astfel de gesturi murdare. Le spun, însă, foarte clar, în calitate de preşedinte al PER Vâlcea: candidatul ecologiştilor pentru Primăria Râmnicului este domnul Mircia Gutău, iar eu conduc echipa de campanie. Şi… le mai transmit un lucru: de ce le e frică, nu scapă! Mircia Gutău va câştiga această bătălie electorală!”