Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

29 iulie 2021

ETA solicită ajutorul poliției în cazul controlorului agresat în autobuz


Astăzi, în spațiul on-line, un video filmat de un călător (în seara zilei de 18 iulie) într-un autobuz al companiei ETA SA a stârnit reacții dintre cele mai diverse. Filmulețul și comentariile care îl însoțesc ar lăsa să se înțeleagă că personalul companiei de transport (în speță, personalul de control) și-ar exercita abuziv atribuțiunile față de cei care călătoresc cu aceste mijloace de transport. Cum filmulețul cu pricina a fost postat pe un grup de socializare și multă lume a luat contact cu acele imagini, spre o corectă informare a opiniei publice, reprezentanții companiei ETA SA au făcut mai multe precizări. Astfel, reprezentanții companiei de transport public din Râmnicu Vâlcea sunt de părere că materialul video respectiv „nu reflectă realitatea și a generat comentarii denigratoare în spațiul public, aducând astfel prejudicii de imagine societății și personalului”.

ETA SA va furniza poliției propriile imagini pentru clarificarea situației

Cu privire la presupusele nereguli prezentate în materialul video (le puteți urmării aici), reprezentanții companiei ETA SA au transmis:
imaginile înregistrate de camerele de supraveghere instalate pe autovehicul contrazic materialul video la care facem referire și arată clar că incidentul a fost provocat de o parte dintre călători, mai precis cei care la momentul la care controlorul de trafic s-a îmbarcat, conform programului și sarcinilor sale de serviciu, nu aveau sau au refuzat să prezinte la control titlurile de călătorie validate. Ulterior, în discuție s-au implicat și alți pasageri, hărțuind personalul de bord al societății, această situație punând în pericol executarea în condiții de siguranță a transportului de călători.

Etichete: , , , ,

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate