Emoții, surprize și voie bună într-o serbare a iernii


Un program artistic minunat a fost oferit de copiii de la Grupa Mare A a Grădiniței cu Program Prelungit Nord 1, zilele trecute, ocazie cu care Moș Crăciun a împărțit cadouri.
Preșcolarii de la Grupa Mare A, coordonați de educatoarele Maria Popescu și Narcisa Fița, au venit în fața părinților, în prag de sărbători, cu un program artistic deosebit. Copiii au cântat, au dansat, au avut momente artistice, toți reprezentând iarna, prin ținută, prin discurs. Copiii au spus rugăciuni și, la fel de important, au avut și un scurt program în limba engleză. Cu ajutorul lui „teacher”, Roxana Murguleț, copiii au urat bun venit părinților și au demonstrat că dețin elementele de bază: știu să numere în engleză, cunosc culorile, animalele etc. Un moment minunat a fost oferit și de doi frați, ambii elevi ai Colegiului Național de Informatică „Matei Basarab”, Alex și Tedi Popescu, care au venit însoțiți de instrumente muzicale, încântându-i pe toți cei prezenți. Alex Popescu este elev în clasa a XII-a, profil Pedagogic, în timp ce fratele lui, Tedi, este elev în clasa a VII-a.
La final, când s-au stins luminile, și-a făcut apariția Moș Crăciun, alături de Crăiasa Zăpezii. Au cântat, au dansat, iar, în cele din urmă, a venit rândul mult-așteptatelor cadouri din partea Moșului. De menționat că, în acest moment frumos venit din partea micuților, alături de ei s-a aflat și Primăria Râmnicului, oferindu-le câte o pungă cu dulciuri.
Felicitări, copii minunați! Felicitări, frumoase doamne!