Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

27 septembrie 2020

Edy de România primește un nou termen:Centrul de la Seaca, funcțional din luna aprilie????


Autoritățile locale din Călimănești au stabilit, împreună cu investitorul ce a preluat Complexul de Expoziții de la Seaca, Eduard Ursescu (cunoscut ca Edy de România), un nou termen pentru darea în folosință a unității, respectiv deschiderea târgurilor de produse chinezești,  șa cum se specificase anul trecut, la semnarea contractului. Vorbim de un nou termen în condițiile în care Ursescu trebuia să dea drumul afacerii la 1 decembrie 2015.
„Este o problemă venită mai de mult timp. Am găsit o firmă care a închiriat tot Complexul și care, inițial, a promis că, la 1 decembrie 2015, va desfășura activitatea comercială ca investiție pe profit. Am urmărit ca, prin această activitate, oamenii din Călimănești să-și găsească un loc de muncă. Chiria este plătită, lună de lună; la fel și utilitățile și impozitele pe clădiri. Ultimul termen stabilit cu domnul Ursescu a fost luna aprilie. Sper ca de data aceasta să se dea drumul afacerii care, din spusele sale, vizează expoziții, târguri de produse”, susține Florinel Constantinescu, primar Călimănești.
Obiectivul Centrului de la Seaca îl reprezintă organizarea de expoziții, congrese, plenare, iar, timp de cinci ani, trebuie respectat acest obiectiv. Recent, autoritățile din Călimănești au primit acordul Ministerului Dezvoltării de a organiza și alte activități în Centrul expozițional. Sperăm ca-n aprilie să vedem activitate, să vedem mișcându-se lucrurile pentru că, până la urmă, nu contează doar achitarea chiriei și a utilităților, ci și respectarea contractului încheiat.

Etichete: , ,

Alte articole de la Actualitate