Edilul Ghiţă vrea să continue proiectele alături de „vicele” Cosac


Sorin Ghiţă, actualul edil din Vlădeşti, vrea să continue munca din anii anteriori şi şi-a propus ca în noul mandat să aducă mult mai multe îmbunătăţiri comunităţii pe care o reprezintă. Împreună cu echipa actuală, respectiv „vicel ” Adrian Cosac, Ghiţă şi-a propus să finalizeze aleile pietonale situate de-o parte şi de alta a Drumului Judeţean, să construiască un pod peste râul Olăneşti, respectiv o cale mai sigură pentru a ajunge la proprietăţile oamenilor, să înfrumuseţeze Centrul localităţii etc. De-a lungul celor trei ani ca primar, Ghiţă a adus cele mai bune soluţii pentru dezvoltarea comunei, pornind de la infrastructură, servicii destinate tinerilor, apă, canalizare, iluminat public modern.
S-au făcut multe în Vlădeşti, tocmai pentru ca oamenii să aibă condiţii optime de trai. Oamenii sunt mulţumiţi, dar niciodată nu poţi spune că s-au terminat problemele. Lucrările mari s-au rezolvat, dar tot mai rămas unele mai mici. Iar noi, echipa actuală a primăriei, vom ţine cont şi de acestea”, a mai precizat primarul Sorin Ghiţă.
Sorin Ghiţă este candidatul PSD la Primăria Vlădeşti, sperând să facă echipă pe mai departe cu actualul viceprimar, Adrian Cosac, membru tot PSD.