Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

27 septembrie 2020

Edilul Ghiţă vrea să continue proiectele alături de „vicele” Cosac


Sorin Ghiţă, actualul edil din Vlădeşti, vrea să continue munca din anii anteriori şi şi-a propus ca în noul mandat să aducă mult mai multe îmbunătăţiri comunităţii pe care o reprezintă. Împreună cu echipa actuală, respectiv „vicel ” Adrian Cosac, Ghiţă şi-a propus să finalizeze aleile pietonale situate de-o parte şi de alta a Drumului Judeţean, să construiască un pod peste râul Olăneşti, respectiv o cale mai sigură pentru a ajunge la proprietăţile oamenilor, să înfrumuseţeze Centrul localităţii etc. De-a lungul celor trei ani ca primar, Ghiţă a adus cele mai bune soluţii pentru dezvoltarea comunei, pornind de la infrastructură, servicii destinate tinerilor, apă, canalizare, iluminat public modern.
S-au făcut multe în Vlădeşti, tocmai pentru ca oamenii să aibă condiţii optime de trai. Oamenii sunt mulţumiţi, dar niciodată nu poţi spune că s-au terminat problemele. Lucrările mari s-au rezolvat, dar tot mai rămas unele mai mici. Iar noi, echipa actuală a primăriei, vom ţine cont şi de acestea”, a mai precizat primarul Sorin Ghiţă.
Sorin Ghiţă este candidatul PSD la Primăria Vlădeşti, sperând să facă echipă pe mai departe cu actualul viceprimar, Adrian Cosac, membru tot PSD.

Etichete: , ,

Alte articole de la Politică și Administrație