Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

27 octombrie 2020

Edilii Michiu și Istocescu așteaptă banii pe situații de urgență


Primarul Ionel Michiu așteaptă banii promiși de către autoritățile județene pe situații de urgență. „Prefectul ne-a promis că ne dă banii pe situații de urgență și asta până la finele anului. Noi așteptăm…Am trei drumuri de pus la punct, toate cu studiile de fezabilitate întocmite”, a precizat, pentru ziarul nostru, liberalul Michiu.

Până la sfârșitul anului, alesul local din Stănești va realiza și extinderea alimentării cu apă în satele Cioponești și Bărcănești, investiție finanțată pe OUG 28/2013.

 

„Șantier” pe DC 132 Stroești – Dianutudor velcu istocescu primar nou

 

Și alesul local din comuna Stroești, Tudor Velcu Istocescu, așteaptă banii pe situații de urgență. „Este spre finalizare refacerea și amenajarea drumului sătesc «Mitu Săraru». Are o lungime de 1.200 metri. Așteptăm fondurile, mai ales că sunt promisiuni că vor veni cât mai curând”, a declarat, pentru ziarul nostru, primarul Tudor Velcu istocescu. Tot pe situații de urgență, se află-n derulare refacerea DC 132 Stroești – Dianu, la km 3+100. În prezent, se lucrează la zidul de sprijin. Investiția va fi gata în maxim o săptămână de zile. Alesul local din Stroești susține că, dacă timpul va permite, se va ocupa și de refacerea rigolelor.

Etichete: , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate