Edilii Michiu și Istocescu așteaptă banii pe situații de urgență


Primarul Ionel Michiu așteaptă banii promiși de către autoritățile județene pe situații de urgență. „Prefectul ne-a promis că ne dă banii pe situații de urgență și asta până la finele anului. Noi așteptăm…Am trei drumuri de pus la punct, toate cu studiile de fezabilitate întocmite”, a precizat, pentru ziarul nostru, liberalul Michiu.

Până la sfârșitul anului, alesul local din Stănești va realiza și extinderea alimentării cu apă în satele Cioponești și Bărcănești, investiție finanțată pe OUG 28/2013.

 

„Șantier” pe DC 132 Stroești – Dianu

 

Și alesul local din comuna Stroești, Tudor Velcu Istocescu, așteaptă banii pe situații de urgență. „Este spre finalizare refacerea și amenajarea drumului sătesc «Mitu Săraru». Are o lungime de 1.200 metri. Așteptăm fondurile, mai ales că sunt promisiuni că vor veni cât mai curând”, a declarat, pentru ziarul nostru, primarul Tudor Velcu istocescu. Tot pe situații de urgență, se află-n derulare refacerea DC 132 Stroești – Dianu, la km 3+100. În prezent, se lucrează la zidul de sprijin. Investiția va fi gata în maxim o săptămână de zile. Alesul local din Stroești susține că, dacă timpul va permite, se va ocupa și de refacerea rigolelor.