După ce au aflat că vor evolua în Liga a II-a și-n următorul sezon, oficialii de la CS Municipal pregătesc campania de transferuri


Așa după cum v-am informat la mo­men­tul oportun, Clubul Sportiv Municipal a pier­dut cu sentință definitivă procesul desfă­șurat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv din Elveția. Pe cale de consecință, oficialii grupării din Parcul Zăvoi pregătesc acum campania de transferuri din perioada intercompetițională, urmând să fie demarate inclusiv negocierile cu jucătorii aflați la final de contract.
Referitor la aceste aspecte, președintele de la CS Municipal, Bogdan Medrea (foto), ne-a oferit câteva informații: „Speram să avem câștig de cauză în procesul de la TAS, însă din păcate nu a fost așa. Din câte am înțeles, decizia este definitivă și nu o putem ataca în niciun fel. Îmi pare rău că s-a termi­nat așa, dar asta este. Acum nu mai putem face nimic. Oricum, noi am demonstrat prin acest proces că ne-am luptat până la capăt pentru a evolua în Liga I. Sper ca suporterii noștri să aprecieze asta și să rămână alături de noi (…) Acum știm sigur că vom continua la nivelul Ligii a II-a și trebuie să ne pregătim pentru noul sezon. Nu am stabilit încă obiectivele, însă e clar că până nu se rezolvă problema acelor datorii moştenite de actualii acţionari, nu ne putem gândi la promovare. Vom avea ca obiectiv formarea unei echipe cu o medie de vârstă cât mai mică şi ne vom propune clasarea în prima parte a ierarhiei. Trebuie să știm exact și pe ce lot ne vom putea baza. Avem și jucători aflați la final de contract, printre care Firţulescu şi Neagoe, și desigur că dorim ca măcar unii dintre aceștia să rămână alături de noi”.