După asfaltare, DRUM IMPECABIL LA VLĂDEȘTI


Așa după cum v-am relatat și cu alte ocazii, comuna Vlădești este una dintre cele mai active din județul nostru la capitolul șantiere deschise pentru modernizarea infrastructurii locale. De curând, în comuna din vestul Râmnicului, s-au finalizat lucrările de modernizare a două drumuri importante. Este vorba despre Drumul Comunal 168 și despre strada principală din satul Trundin. Fondurile necesare pentru realizarea acestor investiții au fost asigurate din bugetul local al comunei, de la Consiliul Județean Vâlcea, dar și de la Guvernul României.
Joi, 23 septembrie 2021, în prezența primarului Adrian Cosac și a președintelui Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, s-a desfășurat inaugurarea lucrărilor la care am făcut referire. La această mică festivitate au mai participat, alături de alți invitați, preoți din comună dar și fostul edil al Vlădeștiului, Sorin Ghiță.
„M-am bucurat să particip, la Vlădești, la inaugurarea obiectivului de investiții care a cuprins lucrări de modernizare a două drumuri importante, DC 168 și strada principală din satul Trundin. Reabilitarea celor două drumuri s-a realizat cu mixtură asfaltică produsă la noua stație de asfalt a RAJDP Vâlcea, ceea ce îmi conferă siguranța că drumul va fi unul trainic. Finanțarea acestei investiții s-a realizat atât cu fonduri de la Guvern, din bugetul comunei Vlădești, dar și de la Consiliul Județean. Felicit administrația locală și pe primarul Adrian Cosac pentru realizarea acestei investiții, care îmbunătățește infrastructura localității, aducând un plus de confort vâlcenilor din Vlădești”, au fost cuvintele pe care președintele Constantin Rădulescu le-a rostit chiar de la Vlădești, la inaugurarea celor două drumuri care, între noi fie vorba, chiar arată impecabil!