Două zile de petrecere în centrul Râmnicului! Încep ZILELE RECOLTEI 2021


Evenimentul, ajuns la cea de-a zecea ediţie, se va desfășura pe 2 şi 3 octombrie, în Scuarul „Mircea cel Bătrân”
În organizarea Primăriei municipiului, sărbătoarea tradiţională a toamnei la Râmnicu Vâlcea – „Zilele Recoltei” își va consuma o nouă ediție. Evenimentul, ajuns la cea de-a zecea ediţie, se va derula în zilele de 2 şi 3 octombrie, în Scuarul «Mircea cel Bătrân» din centrul municipiului. Zeci de producători de fructe şi legume, de produse lactate şi din carne, de murături, gemuri şi dulceţuri, de produse apicole, din Vâlcea şi din judeţele învecinate, alături de agenţi economici locali din domeniul alimentar, îi vor încânta pe vizitatorii târgului la standurile amenajate în principala piaţă publică a oraşului. De asemenea, de la acest eveniment nu vor lipsi nici meşterii populari vâlceni.
În vederea conformării la restricţiile actuale cauzate de pandemia de COVID-19, purtarea măştii de protecţie şi menţinerea unei distanţe de siguranţă vor fi obligatorii în perimetrul târgului, vizitatorii având la dispoziţie, în mai multe puncte, dezinfectanţi.
În context mai este de amintit faptul că, anul trecut, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de Coronavirus, acest eveniment devenit deja tradițional pentru locuitorii municipiului nu s-a mai desfășurat. Anul acesta sunt de remarcat eforturile depuse de către reprezentanții municipalității (dar și de către cei care vor expune produse tradiționale) pentru desfășurarea Zilelor Recoltei!
Material realizat cu sprijinul Biroului de Presă al Primăriei Râmnicu Vâlcea