Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

11 aprilie 2021

Dosar penal la Racoviţa pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere!


În ziua de 18 decembrie, în jurul orei 12.45, poliţiştii din Racoviţa au depistat în trafic pe M. Ionela (de 17 ani, din localitate), în timp ce conducea un autoturism pe DJ 703P – Racoviţa,  fără a poseda permis de conducere. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoturismul i-a fost încredinţat spre a fi condus de tată ei, M. Nicolae, de 63 de ani, din com. Racoviţa, pasager dreapta faţă şi că nu este asigurat efectul legii, inspecţia tehnică periodică fiind expirată din data de 11.06.2014.
S-a luat măsura sancţionării contravenţionale a lui M. Nicolae pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice şi asigurare şi reţinerii plăcuţelor cu numerele de înmatriculare. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi încredinţarea unui vehicul unei persoane despre care se ştie că nu deţine permis de conducere, conform art. 335, alin. 1 şi 3 din Codul Penal.

Prins beat la volan în Horezu
În aceeaşi zi, poliţiştii din Horezu l-au depistat pe C. Bogdan (de 20 de ani, din Rm. Vâlcea), în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 – Horezu, având o alcoolemie de 0.56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i-a fost recoltată o probă de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Poliţia în acţiune în Râmnic şi la Drăgăşani!
În baza planului de acţiune întocmit la nivelul subunităţii, poliţiştii din Rm. Vâlcea şi Drăgăşani, precum şi a posturilor de poliţie arondate, în perioada 14 – 17 decembrie a.c., au acţionat pentru creşterea siguranţei cetăţenilor, prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, pe linia depistării transporturilor de marfă şi bunuri în regim rutier, fără documente de provenienţă, disciplinarea participanţilor la traficul rutier, reducerea riscului rutier, depistarea persoanelor suspecte şi a bunurilor rezultate în urma comiterii de infracţiuni. Cu această ocazie au fost controlate 545 de autovehicule, au fost legitimate 710 de persoane şi au fost aplicate 167 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 27213 de lei.
n Ionuţ Popa

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Headlines