DJST Vâlcea a organizat «Serbările Zăpezii»… la Păltiniș


• peste 150 de copii au fost prezenți la acest eveniment, unul așteptat cu mult interes
Week-end-ul trecut, în stațiunea Păltiniș din județul Sibiu, reprezentanții Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vâlcea, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea și Asociația Județeană Sportul pentru Toți, au organizat „Serbările Zăpezii”, eveniment care se desfășoară de peste 48 de ani.
„Cu toate ca din punct de vedere calendaristic, ne aflăm la sfârșitul iernii, vremea de afară dorește să ne contrazică, fapt ce nu a putut decât să îmbunătățească aspectul și calitatea acțiunii care s-a derulat în imediata apropiere a unui cunoscut hotel din stațiunea Păltiniș. Cei aproximativ 150 de copii și dascălii lor au putut participa la concursuri de săniuș, alergare în saci, derdeluș pe folie, trasul frânghiei, construirea celui mai frumos om de zăpadă. Aici, voia bună a fost împletită cu creativitatea și îndemânarea, în funcție de probele la care au participat copiii”, se arată într-un comunicat de presă transmis de către reprezentanții Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vâlcea.
De amintit și faptul că, la final acțiunii, concurenții care s-au situat pe locurile fruntașe au fost premiați cu medalii, cupe, plachete și diplome, „acest lucru venind ca o răsplată a muncii depuse de către sportivi”, după cum mai amintesc reprezentanții DJST Vâlcea în finalul aceluiași comunicat de presă.