Directorii școlari din Râmnic au dat cu semnătura în fața lui Gutău și Bică


• toți cei care au promovat concursul au devenit manageri cu acte
Astăzi, toți directorii școlari, executivi și adjuncți, care au promovat concursurile pe post, au semnat contractele de management. Au fost semnate contracte de management educațional cu Inspectoratul Școlar Județean și contracte de management financiar cu Primăria Râmnicului. Vorbim doar de directorii care au susținut concursul pe post, la finele anului trecut, și care l-au și promovat. Astfel, în prezența șefei învățământului vâlcean, Andra Bică și a edilului Râmnicului, Mircia Gutău, fiecare director a dat cu semnătura. Îi amintim pe directorii: Mihai Simion – Colegiu Energetic, Cristiana Bitică – Liceul Tehnologic „Căpitan Nicolae Pleșoianu”, Daniela Calotă – Colegiul Național de Informatică „Matei Basarab”, Adriana Statie – Școala nr. 10, Paula Fârtățescu – Liceul Sanitar „Antim Ivireanul” etc.

„Felicit colegii directori pentru reușită. Concursul a durat, de la debut până-n prezent, patru luni de zile. A fost greu pentru noi, pentru dumnealor. Felicitări și să vă dea Dumnezeu putere de muncă”, a declarat Andra Bică, isnpector școlar general.

„Rog fără politică la școală; fiecare să rămână cu politicul în suflet”

Îndemnul primarului Mircia Gutău a fost acela ca profesorii să renunțe a mai face politică în școală: „Rog la școală să nu se facă politică. Fiecare are politicul în suflet, dar atât. Așa ajungem să nu ne mai urâm între noi. Ușor, ușor trebuie să scăpăm de acest fenomen, care nu este doar la nivel de județ, ci în toată țara”.
Fiecare director a fost felicitat de autoritățile publice locale pentru reușită, fiind asigurată de tot sprijinul.