În mandatul Gutău, investiții non-stop în școlile vâlcene


Edilul Râmnicului, Mircia Gutău, a anunțat, chiar astăzi, la semnarea contractelor cu directorii școlari, că va investi non-stop în unitățile școlare din municipiu.
Prin parteneriatul încheiat cu școlile, liceele din Râmnic, trebuie făcut și predat Primăriei un raport economic cu cheltuirea banilor. Acesta-i regulamentul și trebuie să-l respectăm. Cel mai important este, însă, faptul că se va investi non-stop în școli. Toate liceele, spre exemplu, sunt incluse în planul de dezvoltare”, a declarat primarul Râmnicului, Mircia Gutău.
Se vor construi două grădinițe, una în Ostroveni, lângă locuințele sociale și cealaltă lângă Dovali, unde trei grupe de copii activează la parterul unui bloc. Vor intra în modernizare și sălile de sport. Potrivit declarației edilului Râmnicului, se va face sală de sport la Liceul Sanitar, au demarat demersurile și după data de 15 ianuarie, autoritățile locale se vor deplasa la București. Sala de sport de la CN „Mircea cel Bătrân”va fi modernizată cap-coadă. Deja se lucrează la gardul unității școlare, la „Roaită” urmând să se creeze și o parcare cu 48 de locuri. La Liceul Forestier se va amenaja un parc ce va fi vizitat și de locuitorii din zona de Nord a Râmnicului.