Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

22 octombrie 2020

Din motiv de neînţelegere a legii şi răutate politică, Consilierii locali blochează comuna Lungeşti!


Atunci când Tiberiu Costea a preluat, în 2012, „frâiele” administraţiei din comuna Lungeşti, situaţia acestei localităţi părea să fi trecut într-o „zodie bună”. Nici atunci, dar mai ales acum, edilul liberal nu-şi imagina că proiectele de investiţii menite să ducă la dezvoltarea comunei vor fi blocate de Consiliul Local, chiar de foştii colegi!
Vineri, 31 iulie, CL Lungeşti s-a reunit după o pauză forţată de trei luni de zile. Tânărului primar Costea nu-i vine să creadă ce enormităţi susţin consilierii, ce fel de tertipuri politice folosesc aceştia pentru a bloca activitatea administraţiei locale şi, implicit, dezvoltarea comunei. O şedinţă de Consiliu Local la Lungeşti este marcată de stupizeniile spuse de foşti pedelişti sau pesedişti dornici să-i pună beţe-n roate lui Tiberiu Costea, care este obligat să aducă argumente legislative şi economice pentru orice punct de pe ordinea de zi. „Cei 7 care au speriat Lungeştiul” sunt Silvestru Marica (independent), Ionuţ Dumitraşcu (PSD), Ioan Iordăchescu (PSD), Mihai Cojocaru (PSD), Gheorghe Carcadia (PSD), Ion Chesnoiu (PMP) şi Aurel Carcadia (PMP).
Dacă ar fi să analizăm activitatea fostului primar, exact actualul „pemepist” Ion Chesnoiu, aţi rămâne „interzişi”. De exemplu, acesta a realizat cu sute de milioane de lei vechi un parc inutil în spatele şcolii din centrul comunei Lungeşti sau a cheltuit sume extrem de mari pentru un proiect de viza racordarea localităţii la reţeaua de gaze naturale. Niciodată, în următorii 20 – 30 de ani, Lungeştiul nu s-ar putea racorda la reţea, care trece prin municipiul Drăgăşani! Dacă vorbim de Gheorghe Carcadia, acesta este un veritabil traseist politic, care a trecut pe la PDL, PRM, PSD şi PNŢCD. Iar dacă vorbim de Aurel Carcadia, prestaţia fostului pedelist „vopsit” în membru PMP a fost una la limita absurdului în cadrul ședinței din 31 iulie.
Pe seama celor petrecute la şedinţa de săptămâna trecută, putem afirma că existenţa Consiliului Local Lungeşti este inutilă. În plus, acest spectacol ieftin ar trebui interzis de pe scena politicii vâlcene, iar primarul Tiberiu Costea ar trebuie să-şi mărească eforturile pentru a schimba, în 2016 sau mai devreme, majoritatea din CL.

Un răspuns “Din motiv de neînţelegere a legii şi răutate politică, Consilierii locali blochează comuna Lungeşti!”

  1. Dumitrascu Magda
    1 septembrie 2015 din 15:54

    Dvs afirmati niste lucruri … forme fara fond, iluzii fara adevar. De ce nu scrieti si despre cloramina de 75.000 RON achizitionata de sotia primarului, în 2013-2014, când, împotriva legii, aceasta era directoarea scolii, cloramina cumparata cu 220 RON litrul, pe piata având pretul de cca 30 RON? Doamna este si acum cercetata penal pentru abuz în serviciu din acest motiv. Daca pe primar îl interesa comuna, de ce a interzis oamenilor de la ajutorul social sa tunda iarba din fata scolii? Dvs stiti ca nu a facut nimic pentru scoala timp de 3 ani? Nu a zugravit un perete si nu a schimbat o banca. Dvs ati vazut bancile în care învata copiii de gimnaziu? S-a multumit doar sa finalizeze un proiect la scoala noua, proiect care se încheia de la sine, indiferent cine era primar. În plus, ati întrebat de ce nu trec proiectele lui Costea Tiberiu? Din lipsa de transparenta, doamna! Si din multe semne de întrebare care planeaza asupra contractelor pe care le încheie…

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Headlines