Detalii incredibile despre dosarul lui Gutău: „Sunt acuzat de uzurpare”


În urmă cu puțin timp, la Primăria Râmnicului s-a desfășurat o conferință de presă la care au fost prezenți cei trei edili ai municipiului: primarul Mircia Gutău (foto dreapta) și viceprimarii Maria Preda și Ninel Vețeleanu (foto stânga). Printre numeroasele aspecte despre care primarul Râmnicului a ținut să vorbească în timpul conferinței de presă s-a numărat și cel legat de dosarul de cercetare pe care Gutău îl are deschis la Parchet.
Cu un fin umor, legat de această chestiune Mircia Gutău a declarat: „Am fost chemat la Parchet. Din ce am înțeles eu, sunt chemat pentru a da declarații fiindcă sunt acuzat de uzurpare. Am fost să dau declarații. A fost chemat și viceprimarul Vețeleanu. Doamna Preda a scăpat acum, dar mai este timp. Sunt acuzat de uzurpare, iar domnul viceprimar e acuzat că ar fi complicele meu. Deci gândiți-vă cum sună asta: el m-a ajutat pe mine să îl uzurp!?”.
În finalul conferinței, Mircia Gutău a mai făcut câteva declarații interesante. „Mi s-a părut foarte ciudat faptul că exact după ziua în care am fost invalidat la judecătorie, au apărut multe informații despre mine. Apoi, când am văzut dosarul, am constatat că am fost filat și urmărit. Acolo apar și imagini. Sunt imagini din locuri în care am fost… nu din tren. Eu zic că asta se numește filaj”, a completat edilul Râmnicului.

Posting....