Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

22 octombrie 2020

Deputatul CRISTIAN BUICAN este selectiv: „Îmi exprim aprecierea pentru toţi aceia care şi-au dat votul”


Prin intermediul unui comunicat de presă, președintele Partidului Național Liberal – Filiala Vâlcea a transmis un mesaj de mulțumire tuturor vâlcenilor care au participat duminică la alegerile locale. Deputatul Cristian Buican a fost fair-play și i-a felicitat pe toți aleșii locali, inclusiv pe cei care au reprezentat partide rivale PNL.
În rândurile de mai jos vă invităm să citiți mesajul transmis de președintele PNL Vâlcea:
„Stimaţi concetăţeni, folosesc această ocazie pentru a vă mulţumi acelora care aţi avut încredere în mine şi în Partidul Naţional Liberal, dar și în angajamentul de a fi sprijinitorul ferm al ideilor care au generat încrederea dumneavoastră: respect pentru drepturile dumneavoastră şi responsabilitate din partea politicienilor. Doresc, de asemenea, să-mi exprim aprecierea pentru toţi aceia care şi-au dat votul, chiar dacă au făcut-o pentru contracandidaţii mei, deoarece, în acest fel, au manifestat spirit civic și respect pentru democrație. Jocul democraţiei îi dă fiecăruia dintre noi dreptul de a se exprima, nu şi obligaţia de a o face.
Vreau să vă mulţumesc sincer pentru susţinerea în această campanie electorală! La întâlnirile electorale din localităţi am simţit sprijinul pentru Programul «Reclădim județul Vâlcea», fapt ce mă obligă să pledez în continuare pentru dezvoltarea județului nostru. În reușitele noastre, meritul principal vă revine dumneavoastră care discerneţi ceea ce este benefic pentru viitorul fiecăruia dintre noi şi pentru acela al comunităţii în care trăim.
În acelaşi timp, cuvinte de mulţumire se cuvin şi acelora care, prin munca lor în echipele de campanie, au înlesnit întâlnirea dintre dumneavoastră, cetăţenii reprezentaţi, şi cei pe care i-aţi ales, reprezentanţii dumneavoastră. Îi felicităm pe toți reprezentanții aleși!
Cu deosebit respect, concetățeanul și reprezentantul dumnevoastră, Președinte PNL Vâlcea, Cristian Buican”.

Etichete: , , , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate