Decontarea navetei profesorilor, prioritatea CL Băile Olănești


Mâine, de la ora 15.00, este convocat Consiliul Local al orașului Băile Olănești, în sala de ședințe a primăriei, iar pe ordinea de zi se află, spre dezbatere, șapte puncte. Potrivit declarației primarului Sorin Vasilache (foto), printre problemele puse pe tapet, se află: proiect de hotărâre privind „Aprobarea decontării cheltuielilor pentru naveta cadrelor didactice și personalului auxiliar din cadrul Liceului Tehnologic «Justinian Marina», aferente lunii august 2016, aprobarea planului de ocupare a funcțiilor publice din cadrul aparatului de specialitate al primarului orașului Băile Olănești și rectificarea bugetului local pe trimestrul III 2016.
De ce navetă pe luna august, când era vacanță? Ei bine, multe cadre didactice au venit la serviciu și-n august, spre exemplu, având tot felul de activități administrative.
La Liceul Tehnologic „Justinian Marina” activează foarte mulți profesori ce fac naveta, atât din Râmnicu Vâlcea, cât și din Călimănești. Autoritățile locale sunt la zi cu plata transportului cadrelor didactice.

Posting....