De mâine, SE SUSPENDĂ ACTIVITATEA la Primăria Perișani!


Începând cu data de 16 martie 2021 și până la finele lunii curente, Primăria Perișani își închide „porțile”! Cetățenii comunei, dar și orice persoană care avea de gând să treacă pragul acestei instituții trebuie să știe că activitatea primăriei comunei din nordul județului nostru va fi suspendată temporar, mai precis pentru două săptămâni.
Motivele care au condus la adoptarea acestei decizii destul de severe (fără precedent în istoria recentă a localității) sunt unele cât se poate de obiective: mai mult de jumătate din angajați au fost diagnosticați pozitiv cu COVID-19. Printre persoanele infectate cu noul coronavirus se află și edilul Ion Sandu, cel care a ținut să anunțe, pe o rețea de socializare, veștile nedorite. Mai mult, primarul Sandu roagă localnicii care prezintă simptomele unei gripe să anunțe medicii de familie, pentru a se interveni din timp, în caz de infectare cu Coronavirus.
Menționăm că, în cele două săptămâni de inactivitate de la primărie, legat de eliberarea adeverințelor pentru subvențiile de la APIA, documentele vor fi transmise online, termenul de depunere fiind 15 mai 2021.

Posting....