Daniela Oteșanu este sigură că LIVIU DRAGNEA NU VA PUTEA FURA (oameni din PSD Vâlcea)


Eliberarea din penitenciar a fostului lider social-democrat Liviu Dragnea a început deja să stârnească valuri în și așa agitata viață politică românească. Asta pentru că Dragnea este decis să reînceapă cariera politică, mai ales că nu a primit din partea instanței vreo interdicție în acest sens (cum a fost, spre exemplu, cazul lui Dan Diaconescu).
Fostul lider al PSD, proaspăt eliberat din penitenciar, a trecut deja în «barca» așa-numitului proiect politic suveranist Alianța pentru Patrie. Iar această mutare nu este singura. În presă au apărut deja informații care dau ca precise încercările lui Liviu Dragnea de a «racola» oameni în noua formațiune politică, principali vizați fiind foștii săi subalterni de la PSD. Se caută cu precădere actuali parlamentari, pentru ca Alianța pentru Patrie să înceapă să își câștige legitimitate politică și poate chiar să ajungă să aibă propriul grup parlamentar. În acest sens, se crede că, dacă va pierde alegerile pentru șefia Partidului Național Liberal, inclusiv Ludovic Orban ar putea ajunge în «barca» lui Liviu Dragnea (sau la AUR).
Cât privește posibilele «racolări» pe care Dragnea le-ar pregăti în rândul membrilor PSD Vâlcea, formațiunea condusă de președintele Constantin Rădulescu se consideră imună la astfel de «epurări». Printre social-democrații vâlceni care și-au exprimat încrederea că partidul va rămâne unit în județul nostru se numără și Daniela Oteșanu. Deputata de Vâlcea a subliniat că nu crede că PSD Vâlcea va avea de suferit de pe urma reimplicării lui Liviu Dragnea în viața politică și că, de altfel, problemele importante cu care se confruntă românii în această perioadă (pandemia de Coronavirus, creșterea prețurilor, scăderea calității vieții etc.) fac ca fostul lider al PSD să nu primească vreo atenție în spațiul public!