Danezii caută 100 de culegători de mazăre


Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă va organiza, în a doua jumătate, a lunii februarie, la Râmnicu Vâlcea, selecția locurilor de muncă pentru sectorul agricol – cules mazăre – 100 de locuri oferite de o firmă din Danemarca. Cerințele locului de muncă: vârsta minimă 18 ani; munca fizică grea, indiferent de climă. Durata contractului: iunie – octombrie 2018; program de lucru 30-40 ore; 6 zile/săptămână. Limba străină: aplicanții să cunoască limba engleza nivel minim, dar nu constituie o cerință obligatorie.
Plata muncii este în funcție de cantitatea culeasă în lădițe, caserole cu gramaj specific. Salariul este 0.6 euro brut/kg + 12,5% alocație de concediu. Impozitul și contribuțiile sociale se vor deduce din salariu conform legislației daneze. Mai multe informații despre impozite: http://www.skat.dk.
Alte beneficii oferite: cazarea se face în rulote; în camping sunt disponibile: bucătărie, sală de mese, toalete, baie cu dușuri, mașini de spălat, internet Wireless. Taxa de cazare plătită de lucrător/pe zi este de 8 euro și acoperă inclusiv gazul, apa și electricitatea. Transportul dus-întors România-Danemarca este în responsabilitatea lucrătorului. Pentru transportul de la locul cazării la locul de muncă sau pentru cumpărături, angajatorul va pune la dispoziția lucrătorilor un autobuz, contracost pentru 1,5 euro/zi/persoană; opțional, lucrătorii pot să își aleagă alt mijloc de transport la locul de muncă. Mai multe informații despre cazare și transport se găsesc pe website-ul www.My-greenpeas.com.
Mod de aplicare: candidații trebuie să trimită un CV model EUROPASS, în limba română sau în limba engleză, cu poza inclusă, pe adresa de e-mail: work@greenpeas.dk. Termen limită pentru trimiterea aplicațiilor – 20 februarie.
Instrucțiunile de aplicare se găsesc pe website-ul www.My-greenpeas.com. Preselecția aplicanților se face de angajator. Invitarea la selecție a persoanelor pre-selectate se va face de către consilierul EURES. Detaliile referitoare la data, locația și programul selecției vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.

Informații suplimentare

Pe pagina de Facebook a AJOFM Vâlcea sau la sediul agenției din Râmnicu Vâlcea, str. Dacia, nr. 8, et. III, cam. 302, Compartiment EURES, Liviu Cochirlea-consilier EURES, telefon: 0350.419.715.