Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

1 octombrie 2020

Curs de lobby la Biblioteca Județeană


În perioada 11 – 27 Martie 2016, a fost organizat cursul de formare „Specialist în activitatea de lobby” (cod COR 243220) în cadrul proiectului „Reconsiderarea instrumentelor de politică publică în procesul incluziunii pentru grupurile vulnerabile”, proiect realizat cu sprijinul financiar al Programului RO10 – CORAI, program finanțat de Granturile SEE 2009 – 2014 și administrat de Fondul Român de Dezvoltare Socială. Cursurile s-au desfășurat la sediul Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea.
Proiectul este implementat de Asociația Tinerilor Rromi Vâlcea în parteneriat cu Școala Gimnazială Colonie, Agenția Județeană de Plăți și Inspecție Socială Vâlcea, Fundația ARTOPROD și Asociația Schola GSB 2011 din localitatea Drăgășani. Proiectul a debutat în data de 22 Iunie 2015 și se va încheia la data de 30 Aprilie 2016 și are o valoare totală de 726.970 RON.
Proiectul își propune să aducă în prim plan dezvoltarea de mecanisme de prevenire și ameliorare a oricăror forme de discriminare și excluziune socială și creșterea rolului ONG-urilor în procesul de incluziune și coeziune socială. Cursul s-a desfășurat la Hotelul „Kilometrul 0” din Drăgășani și au participat 25 de persoane, reprezentanți ai societății civile, sindicatelor și mediului de afaceri. În cadrul cursului, au fost inițiate trei campanii de advocacy, cu diverse teme.

Alte articole de la Cultura