Cum poți să obții bonusuri la pariuri sportive


Pariurile sportive sunt iubite de români, deoarece le oferă o sursă de adrenalină și o modalitate plăcută de petrecere a timpului. Românii sunt iubitori de sporturi, mai ales când vine vorba de o oportunitate de a obține un venit suplimentar.

Pandemia a fost o perioadă dificilă în care mulți dintre români au fost obligați să petreacă în casă mai mult timp decât și-ar fi dorit. Unii s-au apropiat mai mult de familie, pe când alții și-au descoperit pasiuni sau hobby-uri noi. Cei mai mulți s-au apropiat de jocuri online și mai ales de pariurile sportive care le mențin nivelul de adrenalină ridicat.

Domeniul pariurilor sportive le oferă pariorilor pariuri bonus, deci mai multe șanse de câștig. Orice site de pariuri sportive le oferă pariorilor aflați la început de drum ponturi pariuri pentru a căpăta cunoștințele necesare. Este interesant cum casele de pariuri sportive și cazinourile online le oferă șanse și informații chiar și pariorilor începători pentru a învăța cum funcționează pariurile. Jucătorii noi sunt atrași, iar cei vechi sunt fidelizați prin diverse metode.

Cele mai des întâlnite metode de a fideliza pariorii vin sub forma unui bonus pariuri sportive. Toți jucătorii sunt interesați de bonusuri fără depozit pentru a paria fără să riște proprii bani. De obicei, imediat cum apare online o astfel de ofertă pariorii intră imediat și accesează bonusul pentru a paria fără să depoziteze și eventual “piardă” proprii bani. De cele mai multe ori, oameni reușesc să multiplice acei bani și să retragă o sumă frumoasă din contul de jucător.

Dacă până în 2015 casele de pariuri le ofereau jucătorilor bonusuri fără depunere de care aceștia profitau și mai ales fraudau site-ul, din 2015 încoace piața a fost reglementată. De atunci jucătorii și pariorii pot juca la operatori licențiați, iar șansele lor de a încasa un bonus fără depozit au scăzut drastic. Deși ofertele nu mai sunt atât de dese ca în trecut, pariorii încă mai pot încasa un bonus pariuri sportive. Este important ca pariorii să fie pe fază și să “prindă” din zbor oferta atunci când apare.

Pentru a obține bonusuri la pariuri sportive și mai ales fără să efectueze o depunere, pariorii trebuie să facă următoarele lucruri:

  • La Superbet, pariorii trebuie să învârtă gratuit roata SuperBet și au șansa să câștige până la 50.000 RON. Aceștia nu au nevoie de vreun cod promoțional.
  • La Maxbet jucătorii pot primi 50 Ron fără depunere pe care îi pot utiliza la pariuri pe eSports. Singura condiție pe care trebuie să o respecte este să deschidă un cont nou și apoi să treacă prin procesul de verificare KYC. Pentru a primi bonusul este nevoie să introducă următorul cod în secțiunea Contul meu – Bonusuri active: 50ESPORTS. Acest bonus este valabil pentru o perioadă de 7 zile și va trebui rulat de 10 ori în 10 pariuri diferite care au cote de 1.9/bilet &1.4/selecție înate de a fi retras.
  • La Admiral pariorii puteau primi un FREEBET de 150 RON la pariuri sportive după ce pariorul plasa un pariu de minim 1 RON. La cazino jucătorul primea un bonus de 200 RON fără depunere.

Cele mai tentante pariuri bonus sunt oferite la primul depozit, dar pentru cei care nu vor să riște proprii bani sau vor doar să testeze pariurile sportive, bonusurile fără depunere sunt soluția ideală. Astfel pariorii nu riscă nimic, ci doar se bucură de ce au casele de pariuri sportive de oferit. Oferta de sporturi de pe casele de pariuri online este tentantă, iar pariorii pot încerca propriul noroc și la sporturi noi care le atrag atenția.

Nu numai fotbalul se află în atenția pariorilor sportivi. Există o mulțime de sporturi interesante pe care pariorii le pot încerca pentru un maxim de adrenalină. Fiecare casă de pariuri oferă ponturi pariuri pariorilor începători.

Bucură-te de ofertele găsite online și nu rata șansa la câștiguri mari, care pot apărea din bonusurile fără depunere. Există deja foarte mulți pariori experimentați care îți oferă din experiența și cunoștințele lor, prin recomandările și ponturile de pariuri zilnice. Acum e timpul să profiți de era pariurilor sportive online, care sunt mult mai avantajoase pentru tine, cu șanse mari spre bonusuri impresionante.