Cum au votat vâlcenii?


Liderul PSD Vâlcea, Comstantin Rădulescu, și-a exprimat votul de dimineață, la Școala generală nr. 10. Acesta a spus că a votat cu încredere, în primul rând, în viitorul României. „Am votat pentru oameni, pentru cei cărora, în ultimii trei ani, partidul nostru le-a făcut bine. Vâlcenii și românii toți din domeniul public sau privat trebuie să-și păstreze drepturile pe care le-au câștigat în acești trei ani. Am votat cu gândul la toți românii, cărora nu trebuie să li se taie pensiile sau salariile”, a declarat Rădulescu la ieșirea de la urne.

Buican: „Pentru o Românie normală”

Liderul liberal Cristian Buican a respectat, în ziua alegerilor, sloganul electoral al președintelui țării, Klaus Iohannis. Iată ce a transmis Buican după ce și-a exprimat dreptul constituțional: „Am votat, în primul tur al alegerilor prezidențiale, pentru o Românie normală”.

Neață:
„Am votat cu inima”

Alături de soție și fiică, deputatul Eugen Neață s-a prezentat de dimineață la secția de votare nr. 42 din Râmnic, amplasată la Liceul tehnologic „Căpitan Nicolae Pleșoianu”. La ieșirea de urme, deputatul Neață a transmis: „Am votat cu inima, am votat pentru un viitor mai bun al României! Am votat un președinte patriot, un președinte capabil să colaboreze cu Parlamentul și Guvernul pentru binele românilor”.
Oteșanu:
„Am votat pentru România unită”

Deputatul Daniela Oteșanu s-a deplasat în teritoriu, în mijlocul vâlcenilor, în ziua alegerilor. Aceasta a ales să voteze în orașul Băbeni, iar la ieșirea de la urne a declarat: „Am votat, cu inima, candidatul pentru care toți românii sunt la fel. Am votat pentru România unită”.

Dimulescu de la Mădulari: „Am votat partidul care în ultimii 3 ani a asigurat bunăstare românilor”

Primarul comunei Mădulari, Daniel Dimulescu, a ieșit cu elan la vot, îndemnându-și concetățenii să meargă la urne. Acesta a transmis: „Astăzi, mai mult ca niciodată, trebuie sa votăm! Să votăm partidul care în ultimii 3 ani a asigurat bunăstare românilor! Să votăm omul, femeia, care dintre toți candidații iubește cel mai mult aceasta țară. Să votăm cu inima, dar și cu conștiința împăcată”.

Gheorghiu: „Avem o șansă istorică să ne schimbăm destinul”

Liderul USR Vâlcea, Andrei Gheorghiu, a mers și el la vot, îndemnând cât mai mulți vâlceni să facă la fel: „Mergeți la vot! Am votat pentru o Românie modernă, europeană, și dezvoltată! Avem o șansă istorică să ne schimbăm destinul națiunii, și depinde doar de noi”.
Aleca de la Bălcești: „Eu cred că România normală
i se cuvine fiecărui român”

Liberalul Constantin Aleca, primarul orașului Bălcești, s-a prezentat la primele ore ale dimineții a vot. Iată ce a transmis acesta după ce și-a exprimat opțiunea electorală: „E prea mult pentru români să aibă țara lor, o țară europeană, o țară modernă, o țară normală? Nu cred că este prea mult și nu cred că este o pretenție exagerată. Eu cred că România normală i se cuvine fiecărui român! Trebuie să punem umărul, trebuie să muncim!”. Și consilierul județean Victor Stăculescu a ales să voteze la Bălcești, după care a declarat: „Am votat în orașul Bălcești alături de primarul Constantin Aleca. Am votat cu singurul candidat care s-a dovedit a fi garantul democrației în România, candidatul care, pas cu pas, va construi România normală”.