Cu prilejul Zilei Recoltei, senatorul Coca a fost prezent în mijlocul râmnicenilor


• evenimentul organizat în week-end a adus laolaltă parlamentari, dar și numeroși reprezentanți ai administrației locale

Așa după cum ați aflat din numere anterioare ale publicației noastre, week-end-ul a adus râmni­cenilor o mare surpriză. Pentru aceștia, reprezentanții Primăriei au organizat o nouă ediție din cadrul evenimentului care promite să devină unul de tradiție în municipiul nostru: Ziua Recoltei. Numeroși parti­cipanți au dat curs invitației ve­ni­te din partea autorităților locale, stan­durile producătorilor fiind luate cu asalt. Pe lângă produsele care i-au îmbiat la fiecare pas, muzica bună și vremea ideală, râmnicenii veniți la un „shopping” tradițional au dat nas în nas și cu numeroase oficialități ale județului nostru. Ast­fel, printre participanți s-au numărat reprezentanții administrației locale – primarul interimar Ion Gigi Matei, viceprimarii Vasile Cocoș și Eduard Vârlan, președintele Consiliului Județean Gheorghe Păsat și vicepreședintele Dumitru Persu, consilieri județeni și locali. Alături de aceștia, au fost prezenți mai mulți reprezentanți ai județului nostru în Parlamentul României: senatorul Laurențiu Coca și deputații Cons­tan­tin Rădulescu și Romeo Rădu­lescu.
„Consider benefică pentru comunitatea locală organizarea unui astfel de eveniment. Ziua Recoltei ne arată că Râmnicul se înscrie în categoria marilor orașe din România, majoritatea având o adevărată tradiție din marcarea unor astfel de momente. Se vede că am avut o toamnă bogată, dovadă stând fructele și legumele de calitate obținute de producătorii locali. Sunt fericit că am fost prezent la acest eveniment, în mijlocul râmnicenilor, pe o vreme atât de frumoasă”, ne-a declarat senatorul Laurențiu Coca.