Cu multă muncă și antrenamente zilnice, sportivii de la CSȘ Râmnicu Vâlcea au stabilit un nou record


• directorul clubului, profesorul Nicolae Bugheanu, este mulțumit de câștigarea celor 19 medalii de aur, cu una mai mult comparativ cu anul trecut

Ajunsă la un nou moment de bilanț după încheierea competițiilor din anul școlar 2014/2015, conducerea Clubului Sportiv Școlar din Râmnicu Vâlcea se poate considera mulțumită în ceea ce privește rezultatele obținute, sportivii prestigioasei instituții râmnicene s-au calificat și participat la numeroase concursuri de anvergură națională și chiar internațională. În plus, mai mereu, aceștia nu s-au întors de la competiții cu „mâna goală”, medaliile și pozițiile fruntașe adăugându-se rând pe rând în palmaresul clubului. Așa se face că, în vitrina CS Școlar Râmnicu Vâlcea, au poposit după numai un singur sezon nu mai puțin de 57 de medalii! Dintre acestea, 19 sunt de aur, iar 13 de argint. În ceea ce privește numărul titlurilor naționale cucerite la diferite competiții sportive, care mai de care mai dificile, directorul clubului, profesorul Nicolae Bugheanu, ne-a informat că sezonul recent încheiat a însemnat stabilirea unui record. Ne referim aici la cele 19 medalii de aur cucerite, cu una în plus comparativ cu sezonul trecut, atunci când, de asemenea, se consemnase un record.
Astfel, această traiectorie vizibil ascendentă pe care au înregistrat-o sportivii de la CSȘ demonstrează încă o dată că rezultatele obținute de-a lungul timpului nu au fost deloc întâmplătoare. Cu multe eforturi și antrenamente zilnice, sportivii celor șapte secții ale CSȘ au adus din nou faimă județului nostru prin rezultatele obținute, contribuind în mod decisiv la menținerea și îmbunătățirea palmaresului sportului vâlcean pe plan național. De asemenea, ar mai fi de amintit și faptul că CSȘ Râmnicu Vâlcea are mai mulți sportivi cooptați la loturile naționale ale României, aceștia obținând rezultate onorabile de fiecare dată când au evoluat „sub tricolor”. Este vorba despre Andrei Udubașa, Alexandru Zgavarogea, Daniel Alexandru (Secția Box); Ingrid Huțu, Aurelian Dăncilă, Andrei Cruceru și Andreea Târcob (Secția Karate). În plus, numărul celor cooptați în loturile naționale ar putea deveni și mai însemnat după decizia oficialiilor Federației Române de Lupte în privința a doi sportivi vâlceni.
„Ca de fiecare dată, la final de an școlar, am realizat un bilanț. Am fost bucuros să constat că, la finalul sezonului 2014/2015, numărul titlurilor naționale obținute la diverse competiții de către sportivii noștri a fost mai mare cu unul față de sezonul anterior. Acum, la mijlocul anului 2015, ne putem mândri cu 19 medalii de aur câștigate într-un sezon, în timp ce, în urmă cu exact un an, aveam 18 medalii de aur. Am încheiat anul școlar cu un număr total de 57 de medalii. Pot să mai spun că, pe lângă cele 19 medalii de aur deja amintite, au mai fost obținute 13 medalii de argint și 25 de bronz. De asemenea, sportivii noștri au mai obținut șase locuri patru, șapte locuri cinci și alte patru locuri șase. Cu siguranță, numărul medaliilor putea să fie unul mult mai mare dacă, din rațiuni financiare, nu ar fi fost tăiate de pe lista de întreceri a anului școlar 2014/2015 numeroase campionate și competiții. Față de anul trecut, după această tăiere de competiții, numărul întrecerilor la care au putut să ia parte sportivii noștri a scăzut aproape la jumătate. A fost o reducere cu 40, dacă nu chiar cu 50%. Oricum, pot declara cât se poate de sincer că sunt mulțumit de aceste rezultate și țin să mulțumesc tuturor colegilor mei pentru implicarea, devotamentul și munca făcută cu pasiune de care au dat dovadă. De asemenea, vreau să aduc calde mulțumiri sportivilor clubului nostru, cât și părinților acestora, pentru toate eforturile depuse pe parcursul anului școlar 2014/2015”, ne-a declarat profesorul Nicolae Bugheanu, directorul Clubului Sportiv Școlar din Râmnicu Vâlcea.