CSM vrea să spulbere emoțiile retrogradării


• Unirea Tărlungeni – CSM Râmnicu Vâlcea, sâmbătă, de la ora 11.00

Victoria „Viperelor albastre” din prima etapă a play-out-ului Seriei Vest a ligii secunde de fotbal (scor 2-0 în fața Metalului Reșița) a mai risipit din emoțiile pe care echipa noastră le are în privința retrogradării în eșalonul al treilea. Chiar dacă trei cluburi din cele șase care evoluează în această întrecere vor retrograda direct, iar încă una va merge la baraj, grijile municipalilor în această privință sunt tot mai mici. Asta pentru că echipa condusă de tânărul și ambițiosul tehnician Adrian Dulcea este liderul întrecerii codașelor. Cu nouă etape rămase de disputat până la finalul campionatului, CSM are un avans de patru puncte în fața următoarei clasate, Universitatea Cluj. De asemenea, cu cele 21 de puncte din „cont”, municipalii au șapte puncte în fața Olimpiei Satu Mare, echipa aflată pe locul al treilea (poziția care trimite spre barajul pentru evitarea retrogradării).
Sâmbătă, de la ora 11.00, fotbaliștii de la CS Municipal vor evolua pe terenul brașovenilor de la Unirea Tărlungeni. Echipa noastră pornește cu prima șansă pentru obținerea victoriei, trupa lui Adi Dulcea dispunând în mod categoric de un lot mai valoros. Această situație s-a văzut și în meciul tur atunci când municipalii s-au impus chiar pe terenul brașovenilor. Așa cum spuneam, dacă CSM va reuși să își treacă în cont toate cele trei puncte ale disputei de mâine, emoțiile privind retrogradarea vor deveni o amintire. CSM și-ar asigura un avantaj suficient de confortabil în fața următoarelor clasate și ar mai spăla din rușinea în care echipa noastră a intrat după ce a ratat accederea între cele mai bune șase echipe ale Seriei Vest.

Programul etapei a II-a

Sâmbătă, ora 11.00
Unirea Tărlungeni – CSM Rm. Vâlcea
Olimpia Satu Mare – Universitatea Cluj
Metalul Reșița – Șoimii Pâncota
Clasament play-out: CSM Râmnicu Vâlcea 21p, Universitatea Cluj 17p, Olimpia Satu Mare 14p, Șoimii Pâncota 13p, Unirea Tărlungeni 10p și Metalul Reșița –11p.
*echipa care va termina campionatul pe locul trei va susține baraj pentru evitarea retrogradării
**formațiile de pe ultimele trei locuri vor retrograda în Liga a III-a