CS Șirineasa nu mai sperie pe nimeni


• nou-promovata a cedat pe propriul teren în fața uneia dintre cele mai slabe echipe ale seriei

După un start furibund de campionat, în care a obținut trei victorii din tot atâtea partide, CS Șirineasa nu se mai regăsește. În rundele patru și cinci, echipa noastră, nou-promovată în cel de-al treilea eșalon al fotbalului românesc, a pierdut de fiecare dată, chiar fără să marcheze. Și mai îngrijorător pentru campioana Vâlcii este faptul că eșecurile au survenit contra unor cluburi codașe în clasament. Situația s-a reflectat din plin în clasament, CS Șirineasa pierzând poziția de lider al întrecerii după primul eșec, acum fiind chiar în pericol să părăsească și podiumul.

„Satelitul” Concordiei ne-a depășit la limită

Vineri după-amiaza, pe cochetul stadion din comuna Șirineasa, fotbaliștii pregătiți de antrenorul Gabriel Mangalagiu au primit vizita ilfovenilor de la Concordia Chiajna II. Gruparea de la periferia Bucu­reștiului nu avusese deloc un start bun de campionat, având doar două puncte în cont după primele patru etape. Însă, runda cu numărul cinci din Seria C a Ligii a III-a s-a dovedit de foarte bun augur pentru „satelitul” primei divizionare. Chiar dacă Șirineasa nu mai cedase de multă vreme într-un meci oficial disputat pe propriul teren, iată că gruparea ilfoveană ne-a venit de hac. Concordia II s-a impus greu, la limită, scor 1-0, dar a plecat cu toate punctele. În urma acestui eșec, CS Șirineasa rămâne cu „zestrea” de nouă puncte agonisită în primele trei etape ale campionatului, ocupând ultimul loc al podiumului în clasamentul Seriei C.
Runda viitoare, într-un meci programat pe 8 octombrie, CS Șirineasa va avea parte de un joc foarte dificil. Echipa noastră va evolua pe terenul argeșenilor de la SCM Pitești, una dintre cele mai bune echipe ale Seriei C, aceasta fiind de altfel lidera la zi a întrecerii.

Rezultatele etapei a V-a

CSO Filiași – Steaua București II 4-2
CS Mioveni II – Urban Titu 4-1
Atletic Bradu – CSU Craiova II 4-0
CS Podari – FCM Alexandria 3-1
FC Voluntari II – SCM Pitești 1-1
CS Șirineasa – Concordia Chiajna II 0-1
Flacăra Moreni – FC Aninoasa 1-0
Sporting Roșiori a stat