CONTESTAȚIA PENTRU SECTORUL 4 al Autostrăzii Sibiu-Pitești, respinsă în instanță


Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a respins, pe 11 noiembrie 2021, contestația turcilor de la Alsim Alarko în cadrul licitației pentru secțiunea 4 Tigveni – Curtea de Argeș din Autostrada Sibiu – Pitești. Astfel, se menține decizia CNAIR prin care a fost declarat câștigător constructorul austriac Porr. Rămâne de văzut dacă și când va fi semnat contractul.
Totodată, CNAIR SA a prelungit termenul de depunere a ofertelor pentru procedura de achiziție publică Proiectare si execuție „Autostrada Sibiu – Pitești, Secțiunea 3: Cornetu – Tigveni”, până la data de 20.01.2022, ora 15.00.
Această decizie va permite ca perioada pentru depunerea ofertelor să fie proporţională cu volumul de informaţii suplimentare care vor fi aduse la cunoștință operatorilor economici prin Clarificările care urmează să fie publicate. Prin această prelungire, CNAIR are în vedere asigurarea unei competitivități și a unei maturități a ofertelor ce vor fi depuse, raportat la complexitatea obiectivului de investiție. Noul termen de depunere a ofertelor a fost stabilit având în vedere faptul că informările privind rezultatul etapei de preselecție au fost comunicate în data de 01.07.2021, iar termenul inițial a fost stabilit pentru data de 25.08.2021.
Sursă foto: Arhivă

Posting....