Constantin RĂDULESCU, mesaj la ieșirea de la urne: „Am votat cu speranța că acest popor va da o lecție celor care îl țin bolnav”


Astăzi, 6 decembrie 2020, la ieșirea de la urne, Constantin Rădulescu a transmis un mesaj vâlcenilor, în care, pe lângă îndemnul de a-și exercita dreptul la vot, a reamintit și de semnificația religioasă a zilei în care se desfășoară acest important scrutin!
„La sfârșitul acestei zile de mare sărbătoare, vom afla pentru ce au votat românii, un popor victorios, însă un popor chinuit, ținut în case, cu școală online, un popor care nu este lăsat să intre în biserică sau în piețe.
Am votat, cu încredere și cu speranța că acest popor nu va da un pas înapoi și  va da o lecție celor care îl țin bolnav.
Le mulțumesc vâlcenilor pentru modul cum ne-au primit în această campanie și vreau să îi asigur că această credință a noastră – «Bine faci, bine găsești!» – ne va însoți în continuare și ne vom face datoria față de vâlceni, așa cum am facut-o de fiecare dată”, a fost mesajul transmis de Constantin Rădulescu după ieșirea de la urne.