Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

5 august 2020

Consilierii Râmnicului se întrunesc în ședință extraordinară. Șapte puncte pe ordinea de zi


Vineri, 28 februarie, cu începere de la ora 11.00, Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea se va întruni într-o ședință extraordinară. Șapte puncte se vor afla pe ordinea de zi, după următorul desfășurător:
1.Proiect de hotărâre privind aprobarea Devizului General, actualizat, pentru obiectivul de investiții „Amenajare locuințe sociale zona Ostroveni”.
2.Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate (SF) și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Amenajare parcare publică zona Ostroveni”.
3.Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenții și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Construcții spații pentru închiriat, Calea lui Traian nr. 201”.
4.Proiect de hotărâre privind efectuarea unui schimb de imobile.
5.Proiect de hotărâre pentru modificarea Anexei nr. 1 la Hotărârea Consiliului Local nr. 9 din 22.01.2019 privind aprobarea „Registrului Local al Spațiilor Verzi din municipiul Râmnicu Vâlcea”. 6.Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și desfășurare a evaluării managementului la Filarmonica „Ion Dumitrescu” Râmnicu Vâlcea, instituție publică de cultură din subordinea Consiliului Local al municipiului Râmnicu Vâlcea.
7.Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și desfășurare a evaluării managementului la Teatrul municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea, instituție publică de cultură din subordinea Consiliului Local al municipiului Râmnicu Vâlcea.

Etichete: , , , ,

Poți comenta aici

Alte articole de la Actualitate