Comunicat de presă Reprezentanții DJST Vâlcea, la Școala Gimnazială „Șerban Vodă” din Călimănești


Valea Oltului este cunoscută foarte bine pentru stațiunea Călimănești – Căciulata, care sălășluiește pe malul Oltului, fiind o zonă cu un peisaj mirific datorită munților care o înconjoară, fiindu-i pavăză și scut. Avem un motiv în plus să ne mândrim cu frumoasa stațiune montană datorită faptului că, la Școala Gimnazială „Șerban Vodă” a ajuns Paul Dinu, un sportiv cu un palmares impresionant, el reușind să atingă performanțe notabile. Practricant de karate – shotokan, a trecut dincolo de pasiune și a făcut din sport o meserie. Faptul că a practicat sport, în acest caz karate-ul, l-a ajutat să devină un om cu principii sănătoase de viață, dar și să viziteze numeroase țări de pe întreg globul, acolo unde a concurat și a avut privilegiul să audă cântând imnul de stat al României.
Cei aproximativ 200 de copii prezenți în sala de sport au fost impresionați să asculte povestea de viață a sportivului, dar, mai întâi de toate, a omului Paul Dinu. Până la urmă, campionii au fost cei mici, pentru că au fost plini de entuziasm, dornici de mișcare și de practicarea sportului. Cadrele didactice, dar și părinții, în egala măsură, își doresc să aibă elevi și copii sănătoși. Știm că sportul nu are niciun dezavantaj, fapt pentru care ne dorim să vedem cât mai mulți copii și tineri angrenați în practicarea sportului.
Programul „Campionii României în școli, licee și universități” își va atinge, cu siguranță, scopul dacă vom vedea mai mulți copii și tineri făcând sport!

Biroul de Presă al DJST Vâlcea