Comunicat de presă: PSD Vâlcea a premiat excelența


După cum am anunțat în urmă cu câteva zile, Organizația Județeană PSD Vâlcea a premiat și în acest an, mediile de 10 (zece) la examenul de Bacalaureat și Evaluare Națională.
Într-o atmosferă emoționantă, tinerii vâlceni merituoși au primit din partea președintelui PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, a parlamentarilor PSD de Vâlcea, Daniela Oteșanu, Matei Bogdan, Ștefan Ovidiu Popa, respectiv Eugen Neață, dar și a Organizației Județene și Municipale a Femeilor Social Democrate, diplome de merit, o excursie la Parlamentul României, flori și daruri menite să le aducă bucurie premianților noștri.
Conducerea PSD Vâlcea i-a felicitat pe tineri și a adresat un mesaj de recunoștiință dascălilor și părinților, care i-au îndrumat și i-au sprijinit în obținerea acestor rezultate. Festivitatea de premiere a încheiat evenimentul dedicat tinerilor merituoși, eveniment ce a devenit deja o tradiție pentru PSD Vâlcea. Prin această acțiune, PSD Vâlcea își manifestă respectul și încrederea că tânăra generație poate fi suportul pentru o Românie puternică, în care cu toții îndrăznim să credem.
Biroul de presă PSD Vâlcea