Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

24 octombrie 2020

Colegiul de Turism Călimănești, deschis pe 15 septembrie


Se lucrează de zor la modernizarea Colegiului de Turism din Călimănești, investiție care, per total, ajunge la 53 de miliarde lei vechi. Clădirea liceului va fi gata până pe 15 septembrie, iar elevii vor păși într-o locație nouă, adecvată studiului. Potrivit declarației primarului orașului, Florinel Constantinescu, investiția va trebui finalizată până pe 31 decembrie a.c. În prezent, realizările sunt de 75%, fiind amenajată și sala de sport. Se lucrează la construirea celor 12 garsoniere. Tot în prezent au demarat și lucrările de igienizare și reabilitare la școlile și grădinițele din oraș, asigurându-se și aprovizionarea cu lemne pentru unitățile educaționale din Jiblea Nouă, Jiblea Veche și Școala din deal.

Etichete: , ,

Un răspuns “Colegiul de Turism Călimănești, deschis pe 15 septembrie”

  1. Mihai
    20 august 2015 din 10:47

    Pacat domnule primar, ca cei din sudul judetului nu au curajul sa vina la acest liceu pentru ca nu au unde sa fie cazati, internatul este nefunctional, daca am avut pe cineva anul trecut, vinerea seara erau dati afara din internat ca pe caini si primiti duminica dupa masa sau lunea pe motiv ca nu pot fi platiti pedagogii. Si in felul acesta multi copii cu talent din sudul judetului dar nu numai au gasit de cuviinta sa mearga la scoli de profil turistic din Olt.
    Daca nu faceti nimic in acest sens va laudati degeaba. Si asa se vede ca sunt mai multe clase de informatica decat de turism(ospatar, cofetar, bucatar) asa cum il stiam noi pe vremuri. Chiar nu vedeti ce se cere pe piata. Mai sunteti si oras turistic. In loc sa va mandriti cu cadre formate la Calimanesti ce faceti, veti investi niste bani aici si veti lua cadre din afara judetului?

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate