Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

5 iulie 2020

Cine este cel mai bun pompier din Vâlcea?


Azi 12 iunie, începând cu ora 08.00, pe Stadionul Clubului Sportiv Școlar din Râmnicu Vâlcea se vor desfăşura „Concursurile profesionale ale serviciilor voluntare şi serviciilor private pentru situaţii de urgenţă” – etapa judeţeană. Concursurile profesionale ale serviciilor voluntare şi serviciilor private pentru situaţii de urgenţă din România se organizează anual, pe etape, de către toate inspectoratele judeţene pentru situaţii de urgenţă, sub coordonarea Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.
Echipele de pompieri înscrise în concurs vor susţine trei probe: Ştafeta 4X100 m, Pista cu obstacole pe 100 m şi „Dispozitivul de intervenţie”.
Câştigătorii fazei judeţene, atât de la serviciile voluntare, cât şi de la cele private, vor participa la faza interjudeţeană. La etapa naţională vor participa echipele clasate pe primul loc în etapa interjudeţeană, serviciile câştigătoare ale etapei naţionale din anul precedent, serviciile câştigătoare ale etapei judeţene din judeţul organizator.
lt. col. Popescu Ion-Cătălin, ofiţer specialist I

Poți comenta aici

Alte articole de la Actualitate